Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[ZPJ] anonyniwek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Mazurrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: anonyniwek
UID: 20643
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): ZPJ
Powód kary: Notorycznie odwalanie pojzdem oraz notorycznie prowokowanie.
Nick członka administracji nadającego karę: Mazurrr
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak
Data nadania kary: 2025.03.02 
Data zakończenia kary: 2025.03.09
Wyjaśnienie: Zgłaszam apelację odnośnie nałożonej na mnie kary za notoryczne odwalanie pojazdem oraz notoryczne prowokowanie. Chciałbym wyjaśnić, że nie było to odwalanie pojazdem w sposób, który mógłby komuś przeszkadzać. Była sytuacja, gdzie gracz napisał raport, a Mazurrr przyszedł i wyjaśniłem, że jego auto było na ręcznym i nikomu nie stwarzałem problemu. Właściciela pojazdu wtedy nie było na miejscu. Sam dobrze pamiętasz tę sytuację, po czym odszedłeś, nie nakładając kary. Na mechaniku również zdarzały się sytuacje, gdzie moje pojazdy nie przeszkadzały nikomu. Nie blokowałem nikomu drogi, nie utrudniałem gry i nie robiłem nic, co mogłoby zasługiwać na karę.
Coś od siebie: Dodatkowo, chciałbym zaznaczyć, że sytuacja jest naciągana także dlatego, iż gracz, który złożył raport, dobrze zna się z Mazurrr'em, a ja mam również napiętą relację z graczem Wujekkonasz, co może mieć wpływ na ocenę sytuacji. Pozdrawiam serdecznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...