Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] Obraza administracji w reporcie Kubx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: [Twój nick]   Kubx
UID: [Twój UID z serwera]  12194
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): [Typ otrzymanej kary]  BAN
Powód kary: [Powód podany przy nadaniu kary]   Obraza adm w reporcie 
Nick członka administracji nadającego karę: [Nick administratora, który nałożył karę]  @Armix
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  
Data nadania kary: [Data, kiedy kara została nałożona]  24.02
Data zakończenia kary: [Data planowanego zakończenia kary, jeśli dotyczy] 03.03 
Wyjaśnienie: [Twoje wyjaśnienie dotyczące zdarzenia, które doprowadziło do kary]  No to jak juz pisałem  wcześniej pare razy napisalem przeklesntwo na czacie, o tym warnie nie pamietałem za co przepraszam mam słabą pamięć Apeluje poraz kolejny bo było to pod wpływem emocji i nie pomyślałem o konsekwęcjach. 
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub wyjaśnienia]  Piszę kolejna apelke po 24h (tamtej z rana nie licze bo i tak odrzucona) Myśle ze ta bedzie juz rozpatrzona pozytywnie, taka sytuacja była pierwszy i ostatni raz. Pozdrawiam Armixa a także przepraszam
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

Opublikowano

@ku_pix Pisząc następną apelację przeczytaj regulamin działu 🙂 bo tak się składa, że po raz kolejny go złamałeś, mimo tego, że cię upominałem

5. Po odrzuceniu wniosku należy odczekać 24 godziny przed złożeniem nowego. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...