Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Ban] szynka_wieprzowa prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: [Twój nick]  szynka_wieprzowa
UID: [Twój UID z serwera]  4350
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): [Typ otrzymanej kary]  BAN
Powód kary: [Powód podany przy nadaniu kary]  Skrajnie toksyczne zachowanie, brak poprawy zachowania, CBK w reportach.
Nick członka administracji nadającego karę: [Nick administratora, który nałożył karę]  Armix
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  Brak
Data nadania kary: [Data, kiedy kara została nałożona]  2025-02-08 13:37:13
Data zakończenia kary: [Data planowanego zakończenia kary, jeśli dotyczy]  za 3 lata
Wyjaśnienie: [Twoje wyjaśnienie dotyczące zdarzenia, które doprowadziło do kary]   bardzo źle postąpiłem bardzo mi przykro że tak się zachowywałem jestem badzo zlą osobom prosze dac mi bardzo żaluje wszystkich czynów popełnionych to było bardzo słabe prosze dać mi ub ponieważ to mój ulubiony serwer mta
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub wyjaśnienia] wszystko jest szczere oraz przemyślanie napisane 
.ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

Edytowane przez koliniks
  • Haha 2
Opublikowano

@koliniks Nie zmieniam swojego zdania z poprzedniej apelacji, nadal uważam to, co wtedy napisałem, jeszcze bardziej zaszkodziłeś sobie tym, co wysłałeś mi na discordzie, pokazało to jakie masz podejście do tej całej sytuacji. Nie sądzę abyś wyciągnął wnioski ze swoich czynów, tymbardziej, że w przeszłości szans miałeś już bardzo dużo, które jak widać zmarnowałeś.

Przemyśl swoje zachowanie, i przede wszystkim podejdź poważnie do apelacji, bo w tym momencie z mojej perspektywy w każdej swojej wypowiedzi jesteś całkowicie niepoważny.

• Smutny 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...