Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: NitroEZ 
Nick osoby oskarżonej: versalityy
Powód napisania skargi: Nie stosowna kara do wykonanego czynu 
Godzina zdarzenia: 22.51  
Data zdarzenia: 25.02.2025
Opis sytuacji: Dostałem nie słuszną karę już wszystko tłumaczę jak było powiedziałem do gracza wujekkonasz (chyba taki nick na ) mój ty brudasie , po czym bez żadnego warna ani ostrzeżenia nie prowokuj gracza lub coś w tym stylu ostrzyłem od razu muta na 3d z tego co wiem w takim przypadku powinien być warn za prowokacje , nawet patrząc na to co powiedziałem brudasie nie jest to nic bardzo nie stosownego wiem rozumiem że dany gracz mógł się poczuć urażony w tym przypadku ale moim zdaniem versalityy nie dopełnij swoich obowiązków bo powinien być pierw warn .
Dowody: Z tej sytuacji nie ma dowód jedynie nadana kara , co możecie bardzo szybko sprawdzić .
Coś od siebie: Mam nadzieję że moja skarga zostanie rozpatrzona pomyślnie i zostanie mi zdjęta kara .

• Lubię to 2
Opublikowano

Witam,z chęcią odniosę się do Twojej skargi na mnie.Dostałem reporta że prowokujecie,obrażacie innego gracza a także go nękacie,obserwowałem was przez chwile i później obejrzałem dowody które pokazał mi poszkodowany,po czym znów wróciłem do obserwowania was.Padały takie słowa jak „Brudas” „Ucisz dziecko za ścianą” „Alkoholik” i to wszystko to były złożone przez was zdania które zawierały te słowa.Moim dowodem na to są moje oczy i myślenie racjonalne co do nadawanej kary moim zdaniem było słuszne.

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, _versality_. napisał:

No to jak widać źle usłyszałeś tak masz rację padło na początku z moich ust słowo brudas 

ale jak byś słuchał dobrze później rozmawiałem z Ambrożym i dla beki mówiliśmy do sobie mój ty brudasie ale bym się napił piwa ale nie mogę bo mi dziecko płacze więc nie rozumiem twojej odnosić do tej sytuacji bo to nie miało nic wspólnego z wujkiem więc jak widać źle wiesz twój słuch i oczy cię zawiodły polecił bym okulary na rozwiązanie tej sytuacji 😉

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, lukiii77_pl napisał:

No to jak widać źle usłyszałeś tak masz rację padło na początku z moich ust słowo brudas 

ale jak byś słuchał dobrze później rozmawiałem z Ambrożym i dla beki mówiliśmy do sobie mój ty brudasie ale bym się napił piwa ale nie mogę bo mi dziecko płacze więc nie rozumiem twojej odnosić do tej sytuacji bo to nie miało nic wspólnego z wujkiem więc jak widać źle wiesz twój słuch i oczy cię zawiodły polecił bym okulary na rozwiązanie tej sytuacji 😉

Wybacz graczu,ale niestety klipy co innego pokazywały jak wielokrotnie nazywałeś gracza brudasem czy alkoholikiem.A tak swoją drogą to poleciłbym*a nie polecił bym

Edytowane przez _versality_.
Opublikowano

Dnia 24.02 otrzymałeś mute, także nie oczekuj warna, ponieważ w tym przypadku obowiązuje recydywa. Co do długości kary, powinieneś być świadomy, że posiadając ich pokaźną ilość kolejne kary mogą być dłuższe.

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...