Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: [Twój nick]  Kubx
UID: [Twój UID z serwera]  12194
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): [Typ otrzymanej kary]  BAN
Powód kary: [Powód podany przy nadaniu kary]  Obraza adm w reporcie 
Nick członka administracji nadającego karę: [Nick administratora, który nałożył karę]  @Armix
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  
Data nadania kary: [Data, kiedy kara została nałożona]  24.02.2025
Data zakończenia kary: [Data planowanego zakończenia kary, jeśli dotyczy] 03.03.2025
Wyjaśnienie: [Twoje wyjaśnienie dotyczące zdarzenia, które doprowadziło do kary]  No to tak, byłem na evencie ZJTP przyznaje sie zdarzylo mi sie pare razy napoisac przeklenstwo, zaraz po tym przeprosiłem (pardon) po napisaniu cytuje "kurwa" wiecej nie pamietam co tam bylo dostałem muta wpisaywałem juz pardon ale nie dostałem muta za BK mimo upomnień gdzie tych upomnien ze strony armixa nie było widziałem jak podchodzil do mnie  i cos pisał ale tego nie wysłał. nie wiem czy sie pomylił czy sie zastanawiał. Napisałem potem reporta na Armixa Co to ma być napsialem pare razey przeklenstwo za ktore przeprosiłem upomnienia nie było za żadne weź sie ty lecz. Wiem było to głupie ale byłem pod wpływem emocji bo według mnie kara była nadana bezesnsu 
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub wyjaśnienia]  Pragnę przeprośić Armixa, nie pomyślałem w tamtej chwili o konsekwęcjach jakie mogą za to być. 
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

• Lubię to 1
Opublikowano

@skibidikubx Witam. Treść apelacji z tym, co rzeczywiście się działo troszkę się nie zgadza. Dostałeś warna, potem użyłeś przekleństwa - przeprosiłeś, ale jeszcze był trzeci raz, gdzie żadnych przeprosin nie usłyszałem. Odczekaj już sobie te 6 dni. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...