Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżającego: [Twój nick]   drtxyu
Nick oskarżonego: [Nick gracza, na którego składana jest skarga]  ksaweryy
Powód skargi: [Dlaczego składasz skargę?]   Nie oddanie pożyczki 
Data i godzina zdarzenia: [Dokładna lub przybliżona]   NWM
Opis całej sytuacji: [Szczegółowy opis zdarzenia, które jest przedmiotem skargi]   Pożyczyłem graczowi 800k miał oddać 1kk zablokował mnie na dc co 1 dzień miał dawać 100k jeszcze nie dał nic 
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub sugestie]   No co gdzie moje 1kk
Dowód: [Linki do zdjęć, nagrań lub innych materiałów, które potwierdzają sytuację]   Jest na forum 
Dowód poinformowania oskarżonego (Screen): [Link lub zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie oskarżonego]   Nie mam jak zablokował mnie na dc i na gierce go nie widac

Opublikowano

dodam że jak rozmawiałem z graczem to powiedział mi cytuje ''spierdalaj nic ci nie oddam i tak mam wypierdolone w ten jebany serwer dostane perma''

Opublikowano (edytowane)

Witaj Gracz ksawery poprosił mnie o pożyczenie kwoty 800k ja powiedziałem nie gracz mnie poprosił i powiedział że odda 1kk bo sam miałem mało kasy lecz mu pożyczyłem bo zaproponował 1kk oddał 100k po chwilki jest mi winien 900k po tym jak odda pieniądze wyśle tobie clipa o tym co powiedział o serwerku bo kaske chce odzyskać 

Edytowane przez drtxyu_
Opublikowano

Nie prowadziłeś z osobą oskarżoną żadnych rozmów na chacie. Bez dowodu na zgodę spłaty większej ilości gotówki przez gracza Ksaweryy nie jest możliwe jej wyegzekwować, jedynie pozostałe 700k.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...