Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: xKlarFi

UID: 17482

Nick z Discorda: .xkf_

Powód Kary: @.xkf_ - Przebywanie w administracji oraz frakcji na innym serwerze. //18.02.2025

Data otrzymania kary: 18.02.2025

Dlaczego mamy ją zdjąć?: Zdaję sobie sprawę z popełnionego błędu i w pełni go przyznaję. Wiem, że nie powinienem przebywać jednocześnie w administracji oraz frakcji na innym serwerze, jednak nie miałem złych intencji i nie działałem na szkodę społeczności. Zrozumiałem swój błąd i zapewniam, że sytuacja ta nigdy więcej się nie powtórzy.

Opis sytuacji: Faktycznie popełniłem błąd, kopiując pewne elementy z Discorda, co mogło zostać odebrane jako naruszenie zasad. Była to jednak decyzja podjęta bez pełnej świadomości konsekwencji, a nie celowa próba zaszkodzenia serwerowi. W międzyczasie zmieniłem wszystkie aspekty, które mogły budzić jakiekolwiek wątpliwości i dostosowałem się do zasad panujących na serwerze.

Rozumiem, że administracja dba o porządek i przestrzeganie regulaminu, dlatego chciałbym zapewnić, że nauczyłem się na tym błędzie. W przyszłości będę bardziej świadomy swoich działań i zawsze skonsultuję wszelkie wątpliwości z administracją, aby uniknąć podobnych sytuacji.

Coś od siebie: Zależy mi na powrocie do społeczności i możliwości ponownej pracy we frakcji. Było to dla mnie ważne doświadczenie i chciałbym ponownie angażować się w rozwój serwera. Jeśli otrzymam drugą szansę, obiecuję działać zgodnie z regulaminem i nie zawieść zaufania administracji.

Dziękuję za poświęcenie czasu na rozpatrzenie mojej apelacji i mam nadzieję na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

• Lubię to 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...