Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

ZPJ zegarmistrz prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Blancii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: zegarmistrz
UID: 11501
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): ZPJ
Powód kary: Odwalanie.
Nick członka administracji nadającego karę: Blancii 
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak
Data nadania kary: 2025-02-22 00:30
Data zakończenia kary: 2025-03-08 00:30
Wyjaśnienie: Cześć, wszedłem na serwis późnym wieczorem, nie było żadnego administratora i zrobiło się jedne wielkie zoo przy nakładzie graczy w okolicach 20 osób. Wszystko zaczęło się od gracza "gr3nde" był turbo toksyczny, taranował etc. więc zboksowaliśmy go z innymi graczami aby nie odwalał i się uspokoił, no jednak później pojawiło się pod mechanikiem o wiele więcej osób, każdy z każdym się taranował, dla żartów. Tym bardziej nie rozumiem dlaczego jedynie trzy z dziesięciu graczy zostały ukarane (w tym ja), jednak jednocześnie nie mówię że na takową karę nie zasłużyłem. Na swoją obronę dodam, że ostatnią karę w postaci ZPJ otrzymałem 6 miesięcy temu, nie jestem "odwalaczem", był piątek, dobry humor i trochę mi się zapomniało, za co przepraszam. Liczę na pozytywne rozpatrzenie apelacji, w razie gdyby którykolwiek z graczy poczuł się poszkodowany oddam pieniądze za pojazd który musiał naprawić. Pozdrawiam:)image.thumb.png.30239662a28e2c28dc8ed30655de937c.png
Coś od siebie: (:(
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...