Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[Ban] szynka_wieprzowa prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Armix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: [Twój nick]  szynka_wieprzowa
UID: [Twój UID z serwera]  4350
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): [Typ otrzymanej kary]  BAN
Powód kary: [Powód podany przy nadaniu kary]  Skrajnie toksyczne zachowanie, brak poprawy zachowania, CBK w reportach.
Nick członka administracji nadającego karę: [Nick administratora, który nałożył karę]  Armix
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  Brak
Data nadania kary: [Data, kiedy kara została nałożona]  2025-02-08 13:37:13
Data zakończenia kary: [Data planowanego zakończenia kary, jeśli dotyczy]  za 3 lata
Wyjaśnienie: [Twoje wyjaśnienie dotyczące zdarzenia, które doprowadziło do kary]   Dostałem mute za to, że napisałem: Siema, pedały Shimano. Zapytałem, dlaczego, po czym Armix przyjął zgłoszenie i zapytał mnie, czy kiedyś przestanę „udawać”. Spytałem go, czemu „udaję”, po czym przestał mi odpisywać, więc napisałem: A to spierdalaj lub coś w tym stylu.
Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub wyjaśnienia] Przepraszam za to, źle postąpiłem. Chciałem się tylko dowiedzieć, czemu „udaję”, a zirytowałem się, że mi nie odpisywał.
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

Edytowane przez koliniks
Opublikowano

@koliniks W reportach próbujesz zrobić ze mnie "idiotę" i widzę, że tutaj też. Słuchaj, naprawdę już nie udawaj, że witając się na czacie globalnym w ten sposób nie było to kierowane do graczy, a nawet jeśli według Ciebie nie do nich, to do kogo? Wiem, że każdy może żyć w swoim świecie, ale "Pedały Shimano" to tylko część od roweru i one nie grają w MTA, no chyba, że uważasz inaczej no to jesteś wtedy w ogromnym błędzie.

Przemyśl sytuację i przede wszystkim napisz prawdę, bo bez tego nie mam nawet grama powodu do zaakceptowania tej apelacji, cały czas tylko żarty ze wszystkiego robisz, nawet tej apelacji nie traktujesz poważnie, bo piszesz bzdury i nie wierzę, że nadal nie zauważyłeś swojego błędu po tylu banach i karach. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...