Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

[BAN] xXwiktorXx prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Chopin // SPRAWDZIĆ 18.03

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: [xXwiktorXx]  
UID: [20036]  
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): [BAN]  
Powód kary: [Nie spłacenie pożyczki ]  
Nick członka administracji nadającego karę: [ Chopin ]  
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Brak]  
Data nadania kary: [2024-10-07 20:27:42]  
Data zakończenia kary: [2027-07-03 20:27:42]  
Wyjaśnienie: [Miałem 2 tygodnie na spłacenie pożyczki ale przez te dwa tygodnie nie miałem w domu internetu i nie miałem jak oddać tych pieniędzy.]  
Coś od siebie: [Bardzo proszę o zdjęcie kary ponieważ chciałbym sobie pograć na oucie z kolegami miło spędzając czas 😉]  
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): []  

Edytowane przez szopenisko
Opublikowano

W takim razie masz czas do 18.03 na spłatę długu, w przeciwnym wypadku zostaniesz ponownie zbanowany.
Pieniędzy nie przelewasz graczowi, który został oszukany, tylko na konto administracyjne ( UID 6976 ), z racji tego, iż gracz Coyote miał zerowanie konta.

• szopenisko zmienił(a) tytuł na [BAN] xXwiktorXx prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Chopin // SPRAWDZIĆ 18.03