Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Blokada dm _Xxxy_ prośba o zdjęcie kary ukarany przez Mazurr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: [Twój nick]  _Xxxy_

UID: [Twój UID z serwera]  18523

Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): [Typ blokada dm

Powód kary: [Powód podany przy nadaniu kary]  złamanie regulaminu dm 

Nick członka administracji nadającego karę: [Nick administratora, który nałożył karę]  Mazur 

Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  

Data nadania kary: [Data, kiedy kara została nałożona]  20.02.2025

Data zakończenia kary: [Data planowanego zakończenia kary, jeśli dotyczy]  25.02.2025

Wyjaśnienie: [Twoje wyjaśnienie dotyczące zdarzenia, które doprowadziło do kary]  wiec z tego co wiem dostałem blokadę dm gdy mnie zabił sapd moja postać skoczyła wiec tłumacze jak to się dzieje gdy leżysz twoja postać nie kiedy się zbuguje nie zawsze się tak dzieje nie kiedy gdy leżymy i nasza postać wstaje na nogi nie leży i gdy ja leżałem na moście to nacisnąłem TAB żeby zobaczyć ilu graczy i skoczyła mi postać nie było to celowe poprostu zobaczyć liczbę graczy tak jak nie kiedy naciśnie się TAB i broń wystrzeli nie widziałem że pod tab mi ta postać skoczy przepraszam 

Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub wyjaśnienia]  mam nadzieję że apelacja zostanie dobrze rozpatrzona

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...