Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

ban dc i ban w mta Franiooo prośba o zdjęcie kary,ukarany przez xtert

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze:Franiooo 
 UID: 11745                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC):Ban dc i ban   
 Powód kary: Łamanie regulaminu serwera
Nick członka administracji nadającego karę: @xtert
Nick członka administracji, który został podany w powodzie  brak Data nadania kary: jakoś miesiąc temu
Data zakończenia kary perm
Wyjaśnienie: No co mam oszukiwać, dostałem zdjęcie dziewczyny pewnego gracza po czym udostępniłem te zdjęcie na galerii outmta
Coś od siebie:Bardzo przepraszam za to co zrobiłem zrozumiałem to jak mogło cię to zaboleć, sam bym miał pretensje o to jakby ktoś mi wstawił na galerie zdjęcie mojej dziewczyny,przepraszam bardzo za zaistniały czyn który się wydarzył mam nadzieję że przeprosiny wystarczą pozdrawiam adm oraz poszkodowanego!
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): 1217177416904998953

Edytowane przez franio_mta
  • Lubię to 4
  • Haha 1
  • franio_mta zmienił(a) tytuł na ban dc i ban w mta Franiooo prośba o zdjęcie kary,ukarany przez xtert
Opublikowano (edytowane)

Witam,możemy pójść na warunek taki że dostaniesz ub na discordzie gdy napiszesz 700 razy zdanie na kartce „Przepraszam administratora versalityy za mój błąd”,co do apelacji na serwerze kieruj się do osoby która nadała Ci kare serwerową w osobnej apelacji.

Edytowane przez _versality_.
Opublikowano
6 godzin temu, _versality_. napisał:

Witam,możemy pójść na warunek taki że dostaniesz ub na discordzie gdy napiszesz 700 razy zdanie na kartce „Przepraszam administratora versalityy za mój błąd”,co do apelacji na serwerze kieruj się do osoby która nadała Ci kare serwerową w osobnej apelacji.

Raz  zacznijmy od tego że osoby które dostawały BMA, miały łatwiejsze podejście typu nie dostać kary przez tydzień lub coś innego ale bez przesady żeby pisać 700razy? O głupie zdjęcie nie które osoby niszczyły serwer a wystarczyło tylko nie otrzymać kary przez miesiąc lub przez dane dni wypowiedziane przez @xtertMoim zdaniem przesada, wręcz chore żeby 700razy wole już inny pomysł a nie napisanie 700razy,żadna osoba jeszcze tak nie miała SZOK!

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, _versality_. napisał:

Głupie zdjęcie a dla mnie nie jest ono głupie,głupie było twoje zachowanie,szanuje siebie i swoich bliskich,więc ostatnią moją propozycją jest to 400 razy.

Ale czego ty nie rozumiesz? inni mieli jeszcze gorzej a ty mi dajesz 400razy napisać przeprosiny? CHORE dajmy jakiś zakład że przez dane czasu nie będę otrzymywał kary to jest przesada żeby aż 400razy inni dostali BMA i dostali ub a ja mam ci pisać 400razy XD

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, franio_mta napisał:

Ale czego ty nie rozumiesz? inni mieli jeszcze gorzej a ty mi dajesz 400razy napisać przeprosiny? CHORE dajmy jakiś zakład że przez dane czasu nie będę otrzymywał kary to jest przesada żeby aż 400razy inni dostali BMA i dostali ub a ja mam ci pisać 400razy XD

Nie chcę wbijać się w wątek, ale widząc takie wypociny z Twojej strony aż muszę. "Inni mieli jeszcze gorzej"(?)  Niestety wasze 12-15 letnie twarzyczki już nieraz przewijały się po discordach, no ale taka kolej rzeczy skoro nie jesteście najostrzejszymi ołówkami w piórniku. Tym bardziej że każda trzeźwo myśląca osoba raz na to rzuciła okiem, powiedziała "O, to serio ten franek? xD" po czym instant zapomniała. Podczas gdy wy się tym ekscytujecie, rozsyłacie to gdzie się da, brendzlujecie się tym ile wlezie, jakby, na dłuższą metę to nikogo nie boli, nie uraża, wy tam żyjecie sobie swoim życkiem za kompem i dla was jest to atrakcja, sytuacja nadzwyczajna, krótko mówiąc jesteście zjebami, no sory xD Ale żeby komukolwiek aż tak wjeżdżać w prywatę i wstawiać zdjęcia jego dziewczyny na galerię w grze komputerowej? To jest cios poniżej pasa, świadczy to jedynie o Twojej dojrzałości, a raczej jakiegokolwiek jej braku. Dosyć mocno dziwi mnie to że zmniejszył Ci ultimatum do otrzymania UB, ale to już jego decyzja. Według mnie jesteś szkodnikiem którego nie da się już jakkolwiek naprostować, nie należy Ci się ta ostatnia z wielokrotnych już wcześniej, peace.

• Lubię to 1
  • Haha 2
Opublikowano
11 godzin temu, franio_mta napisał:

Ty jesteś nie poważny, człowieku mój wizerunek nie był nie raz na outcie i nie płakałem ale jak widać cie to bardzo boli daj chcoiaż z 100słow

Tak jak napisałem,nie dam sobie pluć w twarz i dałem Ci taką propozycję,przyjmujesz czy nie?

• Lubię to 1
Opublikowano
5 godzin temu, .bogjestlysy napisał:

Nie chcę wbijać się w wątek, ale widząc takie wypociny z Twojej strony aż muszę. "Inni mieli jeszcze gorzej"(?)  Niestety wasze 12-15 letnie twarzyczki już nieraz przewijały się po discordach, no ale taka kolej rzeczy skoro nie jesteście najostrzejszymi ołówkami w piórniku. Tym bardziej że każda trzeźwo myśląca osoba raz na to rzuciła okiem, powiedziała "O, to serio ten franek? xD" po czym instant zapomniała. Podczas gdy wy się tym ekscytujecie, rozsyłacie to gdzie się da, brendzlujecie się tym ile wlezie, jakby, na dłuższą metę to nikogo nie boli, nie uraża, wy tam żyjecie sobie swoim życkiem za kompem i dla was jest to atrakcja, sytuacja nadzwyczajna, krótko mówiąc jesteście zjebami, no sory xD Ale żeby komukolwiek aż tak wjeżdżać w prywatę i wstawiać zdjęcia jego dziewczyny na galerię w grze komputerowej? To jest cios poniżej pasa, świadczy to jedynie o Twojej dojrzałości, a raczej jakiegokolwiek jej braku. Dosyć mocno dziwi mnie to że zmniejszył Ci ultimatum do otrzymania UB, ale to już jego decyzja. Według mnie jesteś szkodnikiem którego nie da się już jakkolwiek naprostować, nie należy Ci się ta ostatnia z wielokrotnych już wcześniej, peace.

W regulaminie jest dobrze napisane że nie można się wbijać w temat czy mi się przewidziało 

Opublikowano
9 godzin temu, _versality_. napisał:

W takim razie czekam,dowód możesz wysłać mi na pv discord którego masz.

hmmm, skoro mam to zrobić a mam już 373razy napisane to też otrzymam na serwerze czy jak? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...