Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN]krewetek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Legenadrymanv8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze:krewetek
UID: 22314
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): Ban
Powód kary: rozpowszechnianie materiałow frkacyjnych
Nick członka administracji nadającego karę: K0sciol
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Legendarymanv8
Data nadania kary: 25.01.2025
Data zakończenia kary: PERM
Wyjaśnienie: Szczerze mówiąc to chciałem zobaczyć materiały frakcyjne  SAPD czy coś się zmieniło i wpisałem hasło które znałem od wtedy kiedy sam byłem w frakcji nic więcej nie chciałem zrobić nic rozpowszechniać nikomu żałuje że wpadłem na pomysł sprawdzenia tego lecz poprsotu moja ciekawość mnie pokonała pragnę cię też przeprosić LegandaryManv8 jak i cały obecny zarząd SAPD za taką głupote obicuję że nigdy sie to już nie powtórzy bardzo lubię grać na tym serwerze i czuje sie zawiedziony swoim dzisiejszym zachowaniem nie wiem po co było mi to potrzebne
Coś od siebie: Jeszcze raz bardzo przepraszam za moje głupie zachowanie obiecuje że to sie nigdy nie powtórzy i żałuje swojego zachowania które było mega nie odpowiednie i nie odpowiedzialne obiecuje również moją poprawę i że nigdy już nie odwale takich akcji
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord] 

• Lubię to 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...