Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Mut _Xxxy_ prośba o zdjęcie kary ukarany przez Mazur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: [Twój nick]  _Xxxy_

UID: [Twój UID z serwera]  18523

Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): [Typ otrzymanej kary]  mut

Powód kary: [Powód podany przy nadaniu kary]  wjazd na rodzinę 

Nick członka administracji nadającego karę: [Nick administratora, który nałożył karę]  @mazurrr_777 @mazurrr_777

Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  

Data nadania kary: [Data, kiedy kara została nałożona]  17.02.2025

Data zakończenia kary: [Data planowanego zakończenia kary, jeśli dotyczy]  20.02.2025

Wyjaśnienie: [Twoje wyjaśnienie dotyczące zdarzenia, które doprowadziło do kary]  wiec tak może mnie poniosło za bardzo że powiedziałem  to do gracza w ten sposób ale obraził mojego kolegę że veksu to kurwa palą coś w tym stylu ja odpowiedziałem a twoja mama mu ciągła i ja zostałem ukarany słusznie nie powiem że nie ale gracz drugi już nie gdzie Mazur byłes przy tym ale no cóż nie będę się kłócił bo jest to nie potrzebne przepraszam za moje słowa do drugiego gracza 

Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub wyjaśnienia]  prosił bym bardzo o unmuta nie powtórzy się takie coś już więcej 

ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

Edytowane przez _xxxy_
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...