Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

BAN zegarmistrz prośba o zdjęcie kary, ukarany przez AC (cheaty)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: zegarmistrz
UID: 11501 
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): BAN
Powód kary: Cheaty (AC-1186)
Nick członka administracji nadającego karę: AC
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak
Data nadania kary: 17.02.2025 (okolice 1:00)
Data zakończenia kary: PERM (?)
Wyjaśnienie: Hej, w okolicach godziny 24:00 rozpoczęła się seria eventów Only Deagle w których wziąłem czynny udział. Skromnie/nieskromnie mówiąc wygrałem cztery z nich, jednak przy piątym pojawił się problem w postaci perm-bana. Nie wiem o co chodzi będąc szczerym, niżej przedstawiam jedynie 2 clipy (ponieważ na 1 z nich zrobiłem dobrego flicka, na drugim zaś dostałem bana, trzech poprzednich nie clipowałem ponieważ były to zwykłe zabójstwa które nie miały w sobie niczego "wyjątkowego" oprócz wygranego OD)
Coś od siebie: Mam nadzieję że UB nastąpi jeszcze dziś, również chciałbym aby osoba która będzie się przyglądać wątkowi w komentarzu poniżej wyjaśniła co konkretnie oznacza ban od AC o treści (1186). Mnie bardzo, jak i pewnie resztę osób czytających ową "apelację" dosyć mocno ciekawi co takowy AC ban ma oznaczać, pozdrawiam!

ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

• Lubię to 1
  • Haha 1
  • F1FKUS zablokował(a) ten temat
  • F1FKUS odblokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...