Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] kubix01 prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Maarianek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: kubix01 UID: 19884 Typ kary: BAN Powód kary: Rozdawanie majątku, wyjaśnij na forum Nick członka administracji nadającego karę: Maarianek Nick członka administracji który został podany w powodzie: BRAK Data nadania kary: 2025-01-05 Data zakończenia kary: 2027-10-01 Wyjaśnienie: Witam, zostałem odbanowany na konie kubix01 ale automatycznie przeniosło mnie na konto gracza XmancioX, kazano mi stworzyć ticketa ale nie mogę dołączyć na serwer discord przez co napisanie ticketa jest nie możliwe dlatego proponuję dogadanie się jakoś inaczej w tej sprawie abym mógł już grać na swoim konie bo aktualnie jestem na koncie które jest zbanowane i nie mam jak się zalogować na swoje konto. Pozdrawiam i liczę na szybką reakcję w tej sprawieZrzutekranu2025-02-09195036.thumb.png.f1de90edd92911e878519eaf11e94dff.png

Edytowane przez spizgany_kot
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...