Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: AxoBlue
Nick osoby oskarżonej: wdowiak
Powód napisania skargi: Niesłuszne kickowanie z serwera za " Załatwianie spraw prywatnych na duty frakcyjnym", Oglądanie tego co robie bez raportów, przyczyny.
Godzina zdarzenia: 22:57 okolice
Data zdarzenia: 14.02.2025
Opis sytuacji: Witam, nie szczególnie lubię zawracać sobie głowę tzw. "błachostkami" lecz dziś wystąpiła rzecz która mnie zdenerwowała, jadę po farmie w poszukiwaniu gracza, którego goniłem z graczem @maksoksonek, Jechałem po off-roadzie, chwilke żeby dojechać do farmy o której wyżej wspomniałem, podejrzewałem, że tam mógł znajdować się gracz gdyż maksoksonek mi nie odpowiadał, gdy udałem się na tą farmę popatrzyłem chwile przejechałem kawałek gdyż nie była jakoś ultra duża, zobaczyłem stodołę (o ile można ją tak nazwać), do której można by było wjechać pojazdem, lecz średnio mi się widziało wjechanie tam pojazdem którym wyjechałem i łatwiej by mi było wbiec pokręcić myszką i wybiec, wbiegłem, po czym chwilke popatrzyłem lecz nie było go tam więc postanowiłem wybiec z powrotem do pojazdu którym kierowałem, nagle gdy spadłem z górki pojazdem został mi zaciągnięty ręczny, po czym obrócony został pojazd, był w powietrzu, spuściłem ręczny spadłem na tory po czym postanowiłem wyjechać z tamtąd i spróbować udać się do najbliższego mechanika który był w okolicach Los Santos, gdy wjechałem pod górkę zlagowało mi gre po czym widzę że dostaje kicka, ale za co? za "Załatwianie spraw prywatnych na służbie frakcyjnej" tyle że nie wiedziałem za co, po tym kolega mi powiedział, że za zbieranie znajdziek, nie wiedziałem że nawet tam znajdźkę zebrałem, nie widziałem jej tam więc xd, powracając do powodu kary, po napisaniu wiadomości prywatnej do supportera, według niego również "Odwalałem" tylko gdzie? i z jakiej racji mnie oglądał? mam mieć kaganiec założony? Mam ciągle być oglądany z nie wiem jakich przyczyn? Gdzie jest jakakolwiek prywatność? Pozatym jeśli zebrałem znajdźkę to nie widziałem jej tak jak wyżej wspomniałem, jest to bez sensowne gdyż jako funkcjonariusz policji nie mam nawet prywatności? Mam być zastraszanym przez osobę która mnie ogląda? Mam mieć zaciągany ręczny z nie wiadomo jakiego powodu?  i to w powietrzu gdy mój pojazd został magicznie obrócony? Taka kara tylko zaśmieca moją listę kar, nie jestem osobą która woli odwalać niż grać normalnie więc nie wiem nadal czemu dostałem kicka, gdy nie widziałem tej znajdźki, kolega również powiedział że według supportera "potrącałem ludzi" ?? Niby gdzie? Na pustkowiu? Odwalałem niby też? Tylko gdzie?
Dowody: https://imgur.com/a/13tOExx   (jedyne co mam)
Coś od siebie: -----

Edytowane przez AxoBlue
  • Haha 4
Opublikowano

Jako iż zostałem oskarżony to się wypowiem,
Zaczynając od początku: Zaczęło się od reporta o treści "Ręczny na ulicy". Tepnąłem się do ciebie aby zobaczyć co się dzieje i zobaczyłem, że gracz o nicku mlodyHankus stoi AFK na środku ulicy z zaciągniętym ręcznym. Wytepałem go na pobocze ale tuż przed tym wjeżdżałeś w niego zdenerwowany, więc zacząłem specować co robisz na duty. Niecałe pięć minut później wyjechałeś z mechanika i jadąc w stronę magazyniera zatrzymałeś się na środku ulicy i wjechał w ciebie gracz. Zacząłeś cofać i wjechałeś w drugiego gracza. Podczas pościgu w lasach zatrzymałeś się przy stodole, wyszedłeś z pojazdu, zebrałeś znajdźkę i pojechałeś dalej wykonując duży skok z górki. Co do tego, że został zaciągnięty ci ręczny i odwrócony pojazd nie ja to zrobiłem. 
Czekajmy na odpowiedź osoby decyzyjnej. Pozdrawiam!

• Lubię to 3
Opublikowano (edytowane)

Wtrącę się, ponieważ również byłem uczestnikiem  w tej sytuacji. Z mojej perspektywy wyglądało to następująco: jadąc na miejsce, gdzie miał znajdować się rzekomo poszukiwany gracz, dosłownie zahaczałeś o co drugi słup. Po dotarciu na miejsce wysiadłeś z pojazdu, przebiegłeś przez znajdźkę, a następnie wróciłeś do auta. Wtedy razem z Wdowiakiem  byliśmy już całkowicie przekonani, że to wystarczający powód, aby wyrzucić cię z serwera za naruszenie regulaminu KSFU.

Odnosząc się jeszcze do tego „spadnięcia” – z mojej perspektywy jechałeś z dużą prędkością i uwierz mi nie wyglądało to na przypadkowy upadek. Ręczny zaciągnąłem  w powietrzu, ponieważ chciałem przygotować pojazd do wyteleportowania na pdarking frakcyjny ze względu na twoje wcześniejsze przewinienia.

Oczekujmy na odpowiedź osoby decyzyjnej. Pozdrawiam cieplutko.

Edytowane przez sanuss
  • Lubię to 3
Opublikowano
1 godzinę temu, wdowiaak napisał:

Zaczynając od początku: Zaczęło się od reporta o treści "Ręczny na ulicy". Tepnąłem się do ciebie aby zobaczyć co się dzieje i zobaczyłem, że gracz o nicku mlodyHankus stoi AFK na środku ulicy z zaciągniętym ręcznym. Wytepałem go na pobocze ale tuż przed tym wjeżdżałeś w niego zdenerwowany, więc zacząłem specować co robisz na duty

Zajechał mi celowo drogę, nie widziałeś tego? na pościgach taranował mnie wielokrotnie (nie uczestniczył w nich), zdenerwowany byłem lecz staram sie tego nie przenosić na grę, przepchałem go lekko a nie ztaranowałem.

1 godzinę temu, wdowiaak napisał:

. Niecałe pięć minut później wyjechałeś z mechanika i jadąc w stronę magazyniera zatrzymałeś się na środku ulicy i wjechał w ciebie gracz. Zacząłeś cofać i wjechałeś w drugiego gracza. Podczas pościgu w lasach zatrzymałeś się przy stodole, wyszedłeś z pojazdu, zebrałeś znajdźkę i pojechałeś dalej wykonując duży skok z górki

Więc tak, wyjechałem z mechanika udałem się w strone dzielnicy "The Farm" nie magazyniera, po tym zjechałem z ulicy na farmę gdzie mogłem podejrzewać że mógł ukrywać się uciekinier, nic w  tym dziwnego, gdy nam znikł mamy prawo go szukać do pewnej czynności, o której nie powiem ponieważ będzie to wynoszenie info. z frakcji, Gdzie zacząłem cofać i niby wjechałem w drugiego gracza? jedyne to że w sf uderzyłem w z tego co pamietam lecz napisałem "sr" i gracz odjechał bez słowa.
                    Zatrzymałem się przy stodole, wysiadłem z pojazdu, fakt lecz po tym rozejrzałem się po stodole i wybiegłem z niej do radiowozu, nie widziałem znajdźki ponieważ byłem skupiony na innej czynności. Gdzie niby wykonałem duży skok z górki? gdy spadłem przez wasze zaciąganie ręcznego w powietrzu z krańca gdzie spadłem gdyż miałem "Checkengine" (( TAK RADIOWOZY MAJĄ CHECK'A )). i sultan się slizgał. po tym postanowiłem udać się na ulice w strone najbliższego mechanika który był z tego co pamiętam w Los Santos tak jak pisałem wyżej.

Godzinę temu, sanuss napisał:

Wtrącę się, ponieważ również byłem uczestnikiem  w tej sytuacji. Z mojej perspektywy wyglądało to następująco: jadąc na miejsce, gdzie miał znajdować się rzekomo poszukiwany gracz, dosłownie zahaczałeś o co drugi słup. Po dotarciu na miejsce wysiadłeś z pojazdu, przebiegłeś przez znajdźkę, a następnie wróciłeś do auta. Wtedy razem z Wdowiakiem  byliśmy już całkowicie przekonani, że to wystarczający powód, aby wyrzucić cię z serwera za naruszenie regulaminu KSFU.

Nie gdzie miał się znajdować tylko gdzie podejrzewałem że mógł pojechać, a to jest różnica.
zahaczyłem o może 2 słupy po drodze (były na zakrętach gdzie ciągle w swojej rozgrywce mam lagi, potwierdzi ci to moze i nawet kazdy pracownik frakcji SAPD, i obstawiam ze nie jako jedyny mam lagi).
         Znowu to samo, wbiegłem do stodoły, nie zauważyłem znajdźki, mam mały render ogólnie w mta i czasem nie ładują mi się różne tekstury, struktury, pojazdy itp. wróciłem do auta w celu dalszych poszukiwań gdy z tego co pamiętam kolega z frakcji znalazł poszukiwanego gracza.

Godzinę temu, sanuss napisał:

Odnosząc się jeszcze do tego „spadnięcia” – z mojej perspektywy jechałeś z dużą prędkością i uwierz mi nie wyglądało to na przypadkowy upadek. Ręczny zaciągnąłem  w powietrzu, ponieważ chciałem przygotować pojazd do wyteleportowania na pdarking frakcyjny ze względu na twoje wcześniejsze przewinienia.

Skoro u mnie jechałem z wolną i się ślizgałem a u ciebie jechałem z dużą prędkością to znaczy że doszło albo do "De-synchro" w MTA, bądź miałem lagi przez co mogło się to do tego przyczynić
Mogło to nie wyglądać na przypadkowy upadek ale był na serio przypadkowy nie spodziewalem sie ze mnie tak zaślizgnie z tej górki.

• Haha 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...