Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: PRIORYTET
UID: 24092
Typ kary: blokada jazdy
Powód kary: ,,Taran''
Nick członka administracji nadającego karę: Mazurrr
Data nadania kary: 19:58 10.02.25r
Data zakończenia kary:  7:58 11.02.25r
Wyjaśnienie:  chciałbym wyjaśnić całą sytuacje, otóż dostałem blokadę jazdy za tarana aczkolwiek uważam że żadnego tarana nie wykonałem, jechała policja i stwierdziłem że trochę pod prowokuję i będę delikatnie zajeżdżał droge oczywiscie ostatnią rzeczą jaką bym chciał zrobić to uderzyć w radiowóz, wydaje mi się że sytuacja była jaka była przez to że mam często wachania pingu i mi potrafi skakać i co chwile mi przychodzić wiadomości serwerowe pod tytułem ,,[NOTI] Wykryto słabe połączenie internetowe. Twój ping jest niestabilny oraz dość wysoki, mogą wystąpić problemy z rozgrywką.'' proszę o rozpatrzenie tej sprawy i wyciągnięcie wniosków, oczywiście ja wiem ze wy macie swoją prace w policji i nie chciałem negatywnie na nią wpływać lecz urozmaicić waszą jak i moją grę dając pierwsze kroki do rozpoczęcia pościgu, mam nadzieje że jesteście na tyle wyrozumiali i rozgarnięci że zrozumiecie moją sytuacje. bo ja staram się postawić po obu stronach waszej i mojej.

Coś od siebie:  mam nadzieje że kara zostanie mi usunięta bo podchodzę poważnie do tej sprawy i mam nadzieje że zrobicie to samo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...