Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: PRIORYTET
UID: 24092
Typ kary: BAN
Powód kary: CBK na Voice
Nick członka administracji nadającego karę: igor3k
Data nadania kary: 16:09, 10.02.2025r 
Data zakończenia kary: 4:09, 11.02.2025r
Wyjaśnienie: Witam serdecznie chciałbym wyjaśnić sytuacje która miała miejsce na wyspie na głębinach oceanu chciałbym bardzo przeprosić za zaistniałą sytuacje byłem w przypływie emocji którego nie skontrolowałem jest to dla nie dosyć trudne przez to że posiadam stwierdzone ADHD, dodatkowo zostałem podsycony przez mojego znajomego z którym rozmawiałem na discordzie, niestety gracz z którym się kłóciłem na serwerze również mnie zaczął wyzywać i cała sytuacja eskalowała do wyższego poziomu z którego już nie było odwrotu, nie chciałem nigdy mi się to nie zdarzyło i mam nadzieje że już nigdy się taka lub podobna sytuacja nie zdarzy, pomimo że nie doczytałem w regulaminie że takie czynności są zabronione to rozumiem że dostałem muta bo nieznajomość regulaminu nie zwalnia z przestrzegania niego.

więc wnosze o usunięcie mi kary mute na pisanie oraz na voice chat i zobowiązuje się do niekontynuowania moich negatywnych zachowań na serwerze.

Coś od siebie:  chciałbym przeprosić gracza z którym zacząłem całe te starcie pomimo tego że nie zachował się dobrze w stosunku do mnie oraz całą administracje za moje naganne zachowanie licze że kara zostanie usunięta lub chociaż odblokowanie mi zostanie pisanie gdyż jest to dla mnie bardzo istotna kwestia wraz z voic chatem ponieważ jestem osobą która lubi grać rp a moim zdaniem do takich rozgrywek możliwość komunikowania się jest numer 1, często też pracuje na warsztacie i mikrofon i chat moim zdaniem jest tam konieczny

Opublikowano (edytowane)

Liczę na poprawę zachowania z twojej strony i nie daj się sprowokować następnym razem.  

Apelacja_zaakceptowana.png?ex=67ab3654&is=67a9e4d4&hm=6ead14c20a93a9cff4f2aa64e9ddc851c118c17757ac4f03c710526ab2c8cc99&

Edytowane przez igor3k
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...