Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: AxoBlue
Nick osoby oskarżonej: SpiochuGOD
Powód napisania skargi: faworyzacja, złe nadawanie kar, ogólna faworyzacja graczy: Veksuu, shixyz, _Xxxy_ 
Godzina zdarzenia: wczoraj okolice 23:50 oraz ok. 20 min. po północy
Data zdarzenia: 09.02.2025 - 10.02.2025
Opis sytuacji: Wczoraj, jak i dziś pisałem raporty na graczy którzy ciągle prowokowali gracza Fletcher, po czym mnie nieustannie próbowali wytrącić mnie i wcześniej wymienionego gracza z równowagi, abyśmy zaczęli ich wyzywać, bądź inne, tego nie wiem lecz wypisywali różne rzeczy, prowokowali, a szczególnie shixyz który co chwile wyklinał na /p, gdy napisałem o to raporta na discord dostałem odpowiedź:image.png.72f920e40a19ca4fad1d993ac822b999.png Chodziło o to że praktycznie każde zdanie które napisał, miało wulgaryzm, w celu prowokacji, w dodatku gdy gracz _XXXY_ dostał muta (na 1h zamiast na wiecej za nieustanne prowokacje) to przed tym dał mu 2 warny na raz? Zamiast od razu kary? Tak samo u gracza Veksuu, jest to  bezsensowne nabijanie warnów komuś zamiast od razu karać? 
Dowody: Wyśle w prywatnej wiadomości, do administratora który rozpatrzy skargę, nie mam zamiaru dawać publicznie.
Coś od siebie: nie pozdrawiam.

• Haha 3
Opublikowano

serio boli cie to ze gdy na serwerze bylo z 10 osob ja zaczalem pisac przeklenstwa na x oraz ze ktos dostal mute mniejszego prosze cie spiochu pewnie dal dwa warny bo nie chcial mutowac nie mialo by to sensu gdzie byla dosc pozna godzina i kazdy by poszedl spac a rano bez mute wrocil wiec niezle i pierwsi zaczynacie jakis watek a pozniej piszecie reporty ze ktos kogos prowokuje wiec lepiej radze hamowac 

• Lubię to 3
  • Haha 1
Opublikowano
18 godzin temu, shi_1243_ napisał:

serio boli cie to ze gdy na serwerze bylo z 10 osob ja zaczalem pisac przeklenstwa na x oraz ze ktos dostal mute mniejszego prosze cie spiochu pewnie dal dwa warny bo nie chcial mutowac nie mialo by to sensu gdzie byla dosc pozna godzina i kazdy by poszedl spac a rano bez mute wrocil wiec niezle i pierwsi zaczynacie jakis watek a pozniej piszecie reporty ze ktos kogos prowokuje wiec lepiej radze hamowac 

Wypowiem się na ten temat bo jestem tu i byłem na serwerze i stane w obronie śpiochagodd dlatego że nadal kary dobrze dostałem muta za prowokacje szybko bo przyznaje się prowokowałem i nadal mi muta po czym na twt było cicho wiec nie wiem w czym problem nie jest to fawora chyba nie wiesz co to jest do końca jeśli piszesz takie coś po za tym veksu dostał 2 warny i shixzy ja dostałem muta bo najbardziej jechałem 

• Lubię to 1
Opublikowano

I nikt tam nie wzywał jak cbk np tylko była prowokacja i dał na 1h bo nic nie pisałem. Takiego i wy jako sapd mówicie że nie płaczecie a piszecie skargę na śpiocha gdzie nic nie zrobił i moim zdaniem śpiochu nie powinien być Ukarany bo zrobił wszystko dobrze dzięki pozdrawiam 

• Lubię to 1
Opublikowano
W dniu 10.02.2025 o 16:42, AxoBlue napisał:

Nick z serwera: AxoBlue
Nick osoby oskarżonej: SpiochuGOD
Powód napisania skargi: faworyzacja, złe nadawanie kar, ogólna faworyzacja graczy: Veksuu, shixyz, _Xxxy_ 
Godzina zdarzenia: wczoraj okolice 23:50 oraz ok. 20 min. po północy
Data zdarzenia: 09.02.2025 - 10.02.2025
Opis sytuacji: Wczoraj, jak i dziś pisałem raporty na graczy którzy ciągle prowokowali gracza Fletcher, po czym mnie nieustannie próbowali wytrącić mnie i wcześniej wymienionego gracza z równowagi, abyśmy zaczęli ich wyzywać, bądź inne, tego nie wiem lecz wypisywali różne rzeczy, prowokowali, a szczególnie shixyz który co chwile wyklinał na /p, gdy napisałem o to raporta na discord dostałem odpowiedź:image.png.72f920e40a19ca4fad1d993ac822b999.png Chodziło o to że praktycznie każde zdanie które napisał, miało wulgaryzm, w celu prowokacji, w dodatku gdy gracz _XXXY_ dostał muta (na 1h zamiast na wiecej za nieustanne prowokacje) to przed tym dał mu 2 warny na raz? Zamiast od razu kary? Tak samo u gracza Veksuu, jest to  bezsensowne nabijanie warnów komuś zamiast od razu karać? 
Dowody: Wyśle w prywatnej wiadomości, do administratora który rozpatrzy skargę, nie mam zamiaru dawać publicznie.
Coś od siebie: nie pozdrawiam.

Drogi Graczu, gracze których wymieniłeś faktycznie zaczęli prowokacje ale to ty zamiast ich zlewać to zacząłeś brnąć w tę głupią, bez celową i nic nie znaczącą gadkę.

Nie jesteś w administracji i nie ty nadajesz kary skoro sądzisz że odrazu powinno się karać bo ktoś napisał twój nick i dopisał że ma gdzieś co masz do powiedzenia używając słów „w pi*dzie to mam” to odrazu trzeba nadawać wysokie kary, jak byś tak każdemu nadawał wysokie kary to sam byś siedział na serwerze (moim zdanie 1 h to i tak dużo na ogarnięcie się).

Nadałem 2 razy Warna do czego się przyznaje ale to przez to że nie mogłem go nadać miałem skoki pingu i nadało u mnie po czasie przez co nadałem 2 razy bo byłem przekonany że się nie wysłało, myślę że to nie było inwazyjne dla rozgrywki. 

Zastosowałem się do taryfikatora kar i regulaminu serwera.

• Lubię to 1
Opublikowano

Moderator nadając po kolei ostrzeżenia, nie uwzględnił laga notyfikacji podczas nadawania ostrzeżeń. Skutkiem tego były podwójne warny, lecz nie było to celowe.
Jedyne do czego mogę się przyczepić to brak ostrzeżenia gracza shixyz w związku z reportem.
@spiochu proszę następnym razem lepiej weryfikować otrzymywane dowody.
Ostrzeżenie.

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...