Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] iMercy prośba o zdjęcie / skrócenie kary - ukarany przez m0nstero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: iMercy
UID: 23956
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): BAN
Powód kary: Fail RP
Nick członka administracji nadającego karę: @m0nstero
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): BRAK
Data nadania kary: 2025-02-05 17:52
Data zakończenia kary: 2025-02-08 17:52
Wyjaśnienie: Wyprzedzając SAPD'a doszło do pościgu, w którym nie wchodziłem w żadną interakcje RP (Choć miałem włączony status RP) uciekałem jakieś 5 minut z SF do LV i uciekłem, po czym SAPD Fletcher napisał mi na pw "Miłego bana" więc napisałem reporta na siebie pod tytułem "Można prosić m0nstero na chwilę, mam sprawę." I zapytałem się o co chodzi i jak to działa z tym statusem RP i powiedział mi, że jeżeli skacze lub SAPD mnie pituje to wystarczy powiedzieć na Voice Chat "AŁA" i nie ma żadnego problemu i można kontynuować pościg, a jeżeli uciekam i jestem już spory kawałek przed goniącym mnie SAPD i przypadkiem w coś uderzę, a oni nie będą w stanie zobaczyć mojej wiadomości wskazującej na "ból" lub słyszeć na voice, to MUSZĘ MIEĆ NAGRANIE GDZIE REAGUJE "AŁA" na stłuczkę...
Coś od siebie: Uczciwie zreportowałem sie i chciałem dowiedzieć dlaczego Fletcher napisał do mnie PW o takiej treści jak napisałem wyżej, m0nstero mi wyjaśnił wszystko co i jak i spytał czy w czymś jeszcze pomóc, odpisałem że nie i to był jednorazowy wybryk przez moją niewiedzę i więcej się to nie powtórzy więc się wytepał, a po 2 minutach dostałem bana, nie mam na koncie żadnych warnów, banów lub kary mute, nie jestem jakimś szkodnikiem czy odwalaczem, a po prostu nie wiedziałem, że są tutaj takie wymogi z włączonym statusem RP, teraz już wiem i więcej się to nie powtórzy, dlatego proszę o skrócenie lub zdjęcie Bana.
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): -----

Edytowane przez vxerg0_20421
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...