Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżającego: Tuchol
Nick oskarżonego: Sralunia
Powód skargi: Sprzedała mi auto które jest warte 150k za 320k
Data i godzina zdarzenia: 02.02.2025 godzina około 18
Opis całej sytuacji: Sprzedała mi auto, mówili ze jest warte wiecej niż te 320k tak więc kupiłem. Potem dowiedziałem sie że jest one warte 150k
Coś od siebie: 
Dowód: Można sprawdzić w logach giełdy moje UID:24040
Dowód poinformowania oskarżonego (Screen): Informowałem jedynie na vc żeby oddała kase a ja jej samochód. Napisalem reporta czy można coś z tym zrobić to dostałem informacje od supporta że nic z tym nie zrobią dlatego pisze skarge 

• Haha 4
Opublikowano

Nie było żadnej mowy o tym, że mi oddasz auto. Pisałeś na ogłoszeniach, że kupisz auto do 400k. Ja zaproponowałam ci ofertę za 350k, ale wytargowałeś się na 320k. Nikt ci nie mówił, że auto jest warte tyle, to jakiś ziomek, który był pod diagnozą, wsiadł do auta i pojechał z nami, powiedział, że 320k to za mało jak na to auto, i mimo to kupiłeś. Nie kłam, że informowałeś mnie na vc o poźniejszej wymianie.

Opublikowano
4 minuty temu, sralunia napisał:

Nie było żadnej mowy o tym, że mi oddasz auto. Pisałeś na ogłoszeniach, że kupisz auto do 400k. Ja zaproponowałam ci ofertę za 350k, ale wytargowałeś się na 320k. Nikt ci nie mówił, że auto jest warte tyle, to jakiś ziomek, który był pod diagnozą, wsiadł do auta i pojechał z nami, powiedział, że 320k to za mało jak na to auto, i mimo to kupiłeś. Nie kłam, że informowałeś mnie na vc o poźniejszej wymianie.

pozniej podjechałem do ciebie i powiedzialem czy nie chcesz odkupic tego za ta samą cene bo auto nie jest tyle wart

Opublikowano

Nie było takiej sytuacji. Podjechaliśmy z kulikowata obok ciebie i się zapytałam, czy nie chcesz sprzedać mojego starego auta. Zaproponowałeś 300k a ja 200k. Zakończyło się twoja propozycją 250k po czym sobie odpuściłam. W czym problem?

Opublikowano
2 minuty temu, sralunia napisał:

Nie było takiej sytuacji. Podjechaliśmy z kulikowata obok ciebie i się zapytałam, czy nie chcesz sprzedać mojego starego auta. Zaproponowałeś 300k a ja 200k. Zakończyło się twoja propozycją 250k po czym sobie odpuściłam. W czym problem?

czyli jednak byla chęć zwrotu wiec nie wiem co ty gadasz

Opublikowano
7 godzin temu, sralunia napisał:

Była chęć odkupienia za 200k, nie wymyślaj sobie.

ta tylko ze chwile przed tą twoją chęcią odkupienia kupilem te twoje auto za 320k wiec ta oferta chyba taka se cn

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...