Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: shixyz  
Nick osoby oskarżonej: Legendarymanv8  
Powód napisania skargi: Niesprawiedliwość faworyzacja frakcji.
Godzina zdarzenia: 15:35  
Data zdarzenia: 01.02.2025
Opis sytuacji: A więc tak, wszystko zaczęło się od tego, że porwaliśmy gracza o nicku Fletcher, ja wraz z mysioo i andrexem. Początek akcji przebiegł pomyślnie, ale gdy lecieliśmy helikopterem, przez przypadek nacisnął mi się enter, co spowodowało, że wypadłem z helikoptera podczas porwania. Helikopter rozbił się o ziemię. Automatycznie po tym zdarzeniu poinformowałem porwanego, co się stało i o co chodzi. Chciałem dalej prowadzić akcję rp, a błąd mechaniki gry pominąć, tak jakby się nie wydarzył. Podbiegłem do helikoptera, fletcher napisał coś w stylu: „Nie wiem, mi się wydaje, że to failrp.” Odpisałem, żeby wsiadał i lecimy dalej. No i to zrobił wsiadł i polecieliśmy kontynuować akcję rp. Za tę sytuację dostaliśmy bana za to, że zdarzyło się failrp, ponieważ powinniśmy zakończyć akcję lub zapytać się porwanego, czy chcemy kontynuować rp. Pisałem ogólnie na czacie, co się stało, i napisałem, aby wsiadł do helikoptera, abyśmy mogli dalej prowadzić rp. Normalnie kontynuowaliśmy akcję, porwany nie sygnalizował żadnej niechęci do dalszego udziału w rp. Nie miało to też żadnego sensu w kontekście rp bo po co ktoś miałby porywać kogoś, a potem sam się zabijać, wyskakując z helikoptera podczas lotu. Nie odegraliśmy bólu po rozbiciu helikoptera, ponieważ byliśmy nastawieni na kontynuację akcji rp i pominąć te przypadkowe wypadnięcie z helikoptera, zamiast skupiać się na odegraniu rozbicia helikoptera. Skoro jednak uważacie, że powinno to zostać odegrane, to dlaczego Fletcher odegrał jedynie: „Na nogach widać duże przecieki krwi po złamanych nogach”, a potem normalnie mówił, jakby był w pełni przytomny? To jaki to ma sens, że typ nie ma pasów zapiętych, uderza o ziemię helikopterem, wypada z niego i ma tylko połamane nogi? Realistycznie, w prawdziwym życiu taka akcja zakończyłaby się bardzo brutalnie, a nawet śmiertelnie, a nie tylko złamanymi nogami. Jeśli macie zamiar karać nas za failrp, to ukarzcie też Fletchera za nieodegranie realistycznych obrażeń po uderzeniu helikoptera o ziemię. Nie wygląda to jak sprawiedliwe podejście, tylko jak faworyzowanie członka frakcji, który został porwany, który powinien dostać bana za nieodegranie realistycznych obrażeń oraz za to, że kontynuował akcję rp po upadku, mimo że nie zapytaliśmy go o zgodę, ponieważ wsiadał do helikoptera i wyglądało to jakby mu odpowiadało. Później, podczas akcji rp, udaliśmy się na tartak z fletcherem do małej szopy. SAPD miało przyjechać i zrobić wymianę za porwanego, ale do tego nie doszło. Podczas gdy pilnowaliśmy fletchera, nagle dwóch funkcjonariuszy zaczęło do nas strzelać bez żadnego słowa bez komunikatu o zerwaniu negocjacji czy czegokolwiek podobnego. Jeden z nich, Azrael, który wydał rozkaz, aby do nas strzelać, został ukarany banem. Natomiast drugi, IVIraeli, który również strzelał, nie został ukarany, ponieważ rzekomo „tylko wykonywał rozkaz”. I teraz pytam: gdzie tu sprawiedliwość? Jeśli ten argument ma sens, to ja też mogę powiedzieć, że ktoś nam kazał przeprowadzić tą całą akcję i to jego wina, że doszło do failrp więc tylko on powinien zostać ukarany za nas wszystkich. W rp nie ma czegoś takiego, że jak masz rozkaz, to jesteś niewinny. Na wszystkie zarzuty odpowiedziałem logicznie i zgodnie z tym, co wydarzyło się w grze. Uważam, że poszczególne osoby zostały potraktowane niesprawiedliwie i otrzymały tak zwaną faworę. To żenujące, że administrator wymyśla sobie jakieś śmieszne powody, które nie mają żadnego sensu.
Dowody:

1.Nagranie dotyczące strzału oby dwóch funkcjonariuszy 

2.  

Screeny z rozmowy:

1.

image.thumb.png.d57fb2f589fdc3599c939118272fb156.png

2.

image.thumb.png.26743791ccc1763abcd1ae3760ce1512.png

3.

image.thumb.png.3ac85f40c1a185a2001a1c2966b835de.png

4.

image.thumb.png.7ee2cca803c94bc19a4e6e3c6bf278a6.png

5.

image.thumb.png.2198367b67ab3d57a29af5dfb6cd7938.png

6.

image.thumb.png.685834285cedb46a41ef01203863b4b1.png

7.

image.thumb.png.25e70d38adcae7a6fe3b60ff05c2f8c5.png

8.

image.thumb.png.f4d52e141626f074fd1b30054f4c3022.png
Coś od siebie: Liczę na ukaranie poszczególnych osób, jak i administratora który w głupi sposób psuję klimat serwera przez to, że faworyzuję osoby z frakcji i jeśli będą jakieś nie jasności na wszystko odpowiem proszę pytać.

Edytowane przez shi_1243_
  • Lubię to 7
  • Haha 2
Opublikowano

Witam jako iż uczestniczyłem w tej sprawie to się wypowiem na wstępie chce zaznaczyć iż też dostałem kare bana także jesteśmy w tej samej sytuacji więc nie widze żadnej faworyzacji chce też dodać że jako iż wy odegraliście pierwszi frp nie poinformowaliście nas o tym gdzie jedyne info jakie było to od fletchera że zrobiliście frp więc osobiście nie widzę żadnego sensu tej skargi 

Opublikowano

Nie mówimy tutaj o tobie w kwestii faworyzacji nie nasze frp, bo tak uważacie było przypadkowe i Fletcher wsiadł do helkoptera normalnie wiec robiliśmy dalej akcje rp

Opublikowano
4 godziny temu, shi_1243_ napisał:

Nie mówimy tutaj o tobie w kwestii faworyzacji nie nasze frp, bo tak uważacie było przypadkowe i Fletcher wsiadł do helkoptera normalnie wiec robiliśmy dalej akcje rp

Zrobiliście FailRP, co to takiego wyjaśniać? Gdy wysiadłeś z helikoptera podczas lotu nic nie odegrałeś ani twoi koledzy, ja normalnie odgrywalem rp nawet po tym jak spadliśmy wszyscy, napisałeś do "versalityy" co zrobić żebyś nie dostał bana on ci odpisał żeby się dogadać i nawet tego nie zrobiłeś, nie zapytałeś się czy chce dalej to kontynuować, dobra przechodząc do tego, że wsiadłem do helki, wiedziałem że versalka nas spectuje i czekałem aż dostaniecie bana za to co zrobiliście " bana nie dostaliście " to inaczej musiałem odgrywać dalej bo zapewne jakbym powiedział wam, że nie odgrywam z wami rp i se bym poprostu poszedł to byście zmanipulowali nagraniem że uciekłem od RP i bym zapewne bana dostal, to uczucie mam stąd bo wy próbujecie mnie wywalić na PERMA od kilku miesięcy ale coś wam nie wychodzi. Okłamałeś administratora że niby się z tobą dogadałem że odgrywamy dalej żebyś nie dostał bana (nie dogadales się ze mną ani nawet nie napisałeś do mnie w tej sprawie), kara która została na ciebie nadana jest słuszna bo wy jako pierwsi odegraliście FailRP

Chcialbym jeszcze od ciebie się dowiedzieć gdzie ja w tej całej sytuacji zrobiłem FRP? no gdzie? Powiedz mi to

Opublikowano (edytowane)

Co do twojego trzeciego ScreenShot'a wszystko było sprawdzane w logach i nie pytaliście sie czy chce dalej to RP odgrywać 

Zarzuciłes mi że gdy złamałem te nogi to gdy rozmawialiśmy na vc to normalnie gadalem 

Powiem ci tyle odegrałem wam "gdy podeszliście do mnie" że mam złamane nogi itp a na VC gdy coś do mnie mówiliście to odpowiadałem za każdym razem jakbym odczuwał też ból przestańcie wkoncu kłamać i się przyznajcie i tyle poza tym jeżeli ta akcja nawet była kontynuowana bo nie dostaliście bana to czemu żadnych obrażeń nie otrzymaliście po takim upadku? Ja jako jedyny tam RP odgrywalem bez popełnienia żadnego błędu bo nic złego nie zrobiłem sprawdzane były logi pozdrawiam

Edytowane przez _fletcherr
  • Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, _fletcherr napisał:

Zrobiliście FailRP, co to takiego wyjaśniać? Gdy wysiadłeś z helikoptera podczas lotu nic nie odegrałeś ani twoi koledzy, ja normalnie odgrywalem rp nawet po tym jak spadliśmy wszyscy, napisałeś do "versalityy" co zrobić żebyś nie dostał bana on ci odpisał żeby się dogadać i nawet tego nie zrobiłeś, nie zapytałeś się czy chce dalej to kontynuować, dobra przechodząc do tego, że wsiadłem do helki, wiedziałem że versalka nas spectuje i czekałem aż dostaniecie bana za to co zrobiliście " bana nie dostaliście " to inaczej musiałem odgrywać dalej bo zapewne jakbym powiedział wam, że nie odgrywam z wami rp i se bym poprostu poszedł to byście zmanipulowali nagraniem że uciekłem od RP i bym zapewne bana dostal, to uczucie mam stąd bo wy próbujecie mnie wywalić na PERMA od kilku miesięcy ale coś wam nie wychodzi. Okłamałeś administratora że niby się z tobą dogadałem że odgrywamy dalej żebyś nie dostał bana (nie dogadales się ze mną ani nawet nie napisałeś do mnie w tej sprawie), kara która została na ciebie nadana jest słuszna bo wy jako pierwsi odegraliście FailRP

Chcialbym jeszcze od ciebie się dowiedzieć gdzie ja w tej całej sytuacji zrobiłem FRP? no gdzie? Powiedz mi to

Przestań robić z siebie ofiarę, bo nikt nie próbuje cię nigdzie wysłać, a tym bardziej na perma. Chodzi o sprawiedliwość. Siedziałeś cicho i czekałeś, aż dostaniemy bana, zamiast od razu powiedzieć, że coś ci nie pasuje. To wygląda na celowe wymuszenie bana, ponieważ jeśli nic nie mówiłeś, że ci to przeszkadza, to dalej odgrywaliśmy, jakby wypadek z helikopterem się nie wydarzył. Po co mielibyśmy się ciebie pytać, skoro nie robiłeś z tego problemu? Myśleliśmy, że zaakceptowałeś sytuację i postanowiłeś dalej odgrywać. Tak jak już tłumaczyłem, wypadnięcie z helikoptera było przypadkowe. Chciałem wstać z BW i kontynuować akcję sprzed wypadku. Nikt nie próbowałby na ciebie wysyłać zmanipulowanych dowodów na to, że nie chciałeś odgrywać RP po prostu byśmy się dogadali. Po moim upadku na ziemie nawet napisałem do mojego kolegi, czy wszystko jest w porządku i czy nie robisz problemu o tę sytuację, więc myślałem, że nie masz z tym problemu. Nie okłamałem administratora, mówiąc, że chciałeś dalej odgrywać RP. Po prostu powiedziałem prawdę twoje działania i zachowanie nie wskazywały na to, że nie chcesz tego kontynuować, więc uznałem sprawę za rozwiązaną. Tak ciężko było się odezwać i powiedzieć, że nie chcesz dalej odgrywać RP? Zapewne byśmy się dogadali i tych wszystkich problemów by nie było. Jeśli chodzi o moją karę nigdzie nie napisałem, że została mi nadana niesprawiedliwie. Rozumiem decyzję administracji i szanuję ją, choć mam na ten temat inne zdanie. A jeśli chodzi o to, gdzie popełniłeś FailRP chyba już dwa razy to napisałem w treści skargi.

Opublikowano
22 minuty temu, _fletcherr napisał:

Co do twojego trzeciego ScreenShot'a wszystko było sprawdzane w logach i nie pytaliście sie czy chce dalej to RP odgrywać 

Zarzuciłes mi że gdy złamałem te nogi to gdy rozmawialiśmy na vc to normalnie gadalem

Powiem ci tyle odegrałem wam "gdy podeszliście do mnie" że mam złamane nogi itp a na VC gdy coś do mnie mówiliście to odpowiadałem za każdym razem jakbym odczuwał też ból przestańcie wkoncu kłamać i się przyznajcie i tyle poza tym jeżeli ta akcja nawet była kontynuowana bo nie dostaliście bana to czemu żadnych obrażeń nie otrzymaliście po takim upadku? Ja jako jedyny tam RP odgrywalem bez popełnienia żadnego błędu bo nic złego nie zrobiłem sprawdzane były logi pozdrawiam

Jeśli chodzi o sprawę nieodegrania bólu przez nas po tym, gdy wsiadłeś do helikoptera i nic nie mówiłeś, że ci się nie podoba, to myśleliśmy, że całą akcję z przypadkowego wypadnięcia z helikoptera uznasz za coś, co się nie wydarzyło. Ja sam nawet nie rozumiałem, po co odgrywałeś ból, skoro my tego nie robiliśmy. Każdy wiedział, że to był błąd, więc po tym dalej planowaliśmy robić RP bez uwzględniania tego wypadku. Proszę cię, bo gdybyś spadł z helikopterem, nie mając zapiętych pasów, z tej wysokości, z której wypadłem, to praktycznie nie miałbyś szans na przeżycie.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, shi_1243_ napisał:

Przestań robić z siebie ofiarę, bo nikt nie próbuje cię nigdzie wysłać, a tym bardziej na perma. 

Kto z kolegami walnął mnie na perma za cheaty, których nie miałem?

Kto ostatnio pisał do administracji, że mają dać mi perma że niby " blokuje glocki "? Może powiedz że to ja

Chodzi o sprawiedliwość. Siedziałeś cicho i czekałeś, aż dostaniemy bana, zamiast od razu powiedzieć, że coś ci nie pasuje. To wygląda na celowe wymuszenie bana, ponieważ jeśli nic nie mówiłeś, że ci to przeszkadza, to dalej odgrywaliśmy, jakby wypadek z helikopterem się nie wydarzył. 

Siedziałem cicho? Wymuszanie? Nie powiedziałem że coś mi nie pasuje?

Sam napisałeś że napisałem na /b czy to przypadkiem failrp nie jest " wysyłałem wtedy nagranie do administracji aby was ukarała"

Jakby wypadek się nie wydarzył? To czemu przez cały czas miałem połamane nogi? I nie tylko? Czy ja powiedziałem, że chce pomijać ten wypadek? Nie, nie powiedziałem tak

Po moim upadku na ziemie nawet napisałem do mojego kolegi, czy wszystko jest w porządku i czy nie robisz problemu o tę sytuację, więc myślałem, że nie masz z tym problemu. 

Nie miałbym z tym problemu jakbyście też odegrali RP a nie robili wszystko jakby nic się nie stało 

Nie okłamałem administratora, mówiąc, że chciałeś dalej odgrywać RP. 

Powiedziałeś że się niby dogadaliśmy gdzie nawet nie miało to miejsca

. A jeśli chodzi o to, gdzie popełniłeś FailRP chyba już dwa razy to napisałem w treści skargi.

Nigdzie nie zostało przeze mnie odegrane FailRP pozdrawiam

Edytowane przez _fletcherr
Opublikowano
1 minutę temu, shi_1243_ napisał:

Jeśli chodzi o sprawę nieodegrania bólu przez nas po tym, gdy wsiadłeś do helikoptera i nic nie mówiłeś, że ci się nie podoba, to myśleliśmy, że całą akcję z przypadkowego wypadnięcia z helikoptera uznasz za coś, co się nie wydarzyło. 

Uznam za coś, co się nie wydarzyło? Widzieliście że odgrywalem RP po tym więc mogliście odgrywać też proste i logiczne dowody zostałem wysłane do administracji i zostaliście ukarani krótko i na temat

Opublikowano
2 minuty temu, _fletcherr napisał:

Kto ostatnio pisał do administracji, że mają dać mi perma że niby " blokuje glocki "? Może powiedz że to ja

12 minut temu, shi_1243_ napisał:

Ale czemu wypominasz jakieś rzeczy które pierwsze słyszę oraz nie mają nic do całej sytuacji

Opublikowano
3 minuty temu, _fletcherr napisał:

Sam napisałeś że napisałem na /b czy to przypadkiem failrp nie jest " wysyłałem wtedy nagranie do administracji aby was ukarała"

Jakby wypadek się nie wydarzył? To czemu przez cały czas miałem połamane nogi? I nie tylko? Czy ja powiedziałem, że chce pomijać ten wypadek? Nie, nie powiedziałem tak

no wlasnie o to sie rozchodzi ze nic nie mowiles wiec co ty chciales robic jak my nie wiedzielismy co ty robisz

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, _fletcherr napisał:

Nie miałbym z tym problemu jakbyście też odegrali RP a nie robili wszystko jakby nic się nie stało 

mielismy odgrywac rp ze kazdy umarl mega rp pozatym po co mielismy to robic jesli to bylo przypadkowe

Edytowane przez shi_1243_
Opublikowano
5 minut temu, _fletcherr napisał:

napisalem tak poniewaz twoje zachowanie oraz postawa ogolnie nie wykazywala ze nie chcesz robic dalej rp tylko zakonczyc to na wypadku helikopterem

Opublikowano
7 minut temu, _fletcherr napisał:

spadasz z helikoptera z duzej wysokosci bez zapientych pasow jeszcze zwiazany leci helikopter na ziemie i tylko polamane nogi prosze cie jaki tu realizm

Opublikowano

no wlasnie o to sie rozchodzi ze nic nie mowiles wiec co ty chciales robic jak my nie wiedzielismy co ty robisz

JAK NIE WIEDZIALES SKORO WIDZIELISCIE ZE ODGRYWAM RP PO TYM UPADKU xd

Opublikowano

mielismy odgrywac rp ze kazdy umarl mega rp pozatym po co mielismy to robic jesli to bylo przypadkowe

Mogliście chociaż coś odegrać a nie i tyle

Opublikowano
Teraz, _fletcherr napisał:

JAK NIE WIEDZIALES SKORO WIDZIELISCIE ZE ODGRYWAM RP PO TYM UPADKU xd

wiesz ja mam taka zasade ze w niektorych momentach meczy mnie pisanie z glupimi ludzmi wiec ja sam nawet nie wiedzialem co ty robisz i juz nie chcialem nic mowic

Opublikowano
Teraz, _fletcherr napisał:

Mogliście chociaż coś odegrać a nie i tyle

ale co mielismy odegrac jesli chcielismy akcje przywrocic przed helkopterem ta cala akcja byla przypadkowa rozumiem np jakbym specjalnie wlecial helikopterem w ziemie czy cos ale to bylo misclick

Opublikowano
Teraz, shi_1243_ napisał:

spadasz z helikoptera z duzej wysokosci bez zapientych pasow jeszcze zwiazany leci helikopter na ziemie i tylko polamane nogi prosze cię gdzie tu realizm

Wiesz że istnieją takie sytuacje gdzie nawet samolot się rozbija i ludzie przeżyją? Więc to co piszesz sensu nie ma

wiesz ja mam taka zasade ze w niektorych momentach meczy mnie pisanie z glupimi ludzmi wiec ja sam nawet nie wiedzialem co ty robisz i juz nie chcialem nic mowic

Jak narazie to ty wychodzisz na głupia osobę i płaczesz o to że bana dostałeś 

ale co mielismy odegrac jesli chcielismy akcje przywrocic przed helkopterem ta cala akcja byla przypadkowa rozumiem np jakbym specjalnie wlecial helikopterem w ziemie czy cos ale to bylo misclick

A ja chciałem przywrócić do momentu lecenia helikopterem? Zobaczyłem że zrobiliście FailRP to wysłałem do administracji proste

Opublikowano
8 minut temu, _fletcherr napisał:

Wiesz że istnieją takie sytuacje gdzie nawet samolot się rozbija i ludzie przeżyją? Więc to co piszesz sensu nie ma

sa takie przypadki ale my gadamy o sytuacji ktora sie wydarzyla a nie o innych 

Opublikowano
8 minut temu, _fletcherr napisał:

Jak narazie to ty wychodzisz na głupia osobę i płaczesz o to że bana dostałeś 

ja nigdzie nie napisalem ze ban mi nie odpowiada rozumiem dezycje administracji skarga dotyczy czego innego

Opublikowano

10 minut temu, _fletcherr napisał:

A ja chciałem przywrócić do momentu lecenia helikopterem? Zobaczyłem że zrobiliście FailRP to wysłałem do administracji proste

no spoko jesli podczas lotu nagle helikopterem tak o porywacz wysiada sobie z niego leci na ziemie bo mial napewno takie zamiary to napewno failrp ale nie sytuacja ktora sie wydarzyla byla ona przypadkowa

Opublikowano
12 godzin temu, _fletcherr napisał:

Kurde jesteś tak ważna osoba na serwerze że połowa graczy ci nie lubi że już gdy odgrywa liście to napisałeś /report albo obs 24/7 trochę beka ale mniejsza a nie zapomnij to tylko gra sam tak mowiles panie ważny i wracając że napewno chcą cię na perma wywalić szczerze z tego co wiem oni cię mają w dupie poprostu i to jest na odwrót to ty wszystkich wywalasz na bany bo nie potrafisz grać i gdy wysyłasz na kogoś clipa staje ci zapewne mały człowiek w majtkach z stulejka i cieszy cię to nie tylko ja mam takie zdanie i to jakieś treści pisałeś do adm to beka nie ważne skąd wiem ale wiem tyle odemnie kłócić się nie chce 

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, shi_1243_ napisał:

Nick z serwera: shixyz  
Nick osoby oskarżonej: Legendarymanv8  
Powód napisania skargi: Niesprawiedliwość faworyzacja frakcji.
Godzina zdarzenia: 15:35  
Data zdarzenia: 01.02.2025
Opis sytuacji: A więc tak, wszystko zaczęło się od tego, że porwaliśmy gracza o nicku Fletcher, ja wraz z mysioo i andrexem. Początek akcji przebiegł pomyślnie, ale gdy lecieliśmy helikopterem, przez przypadek nacisnął mi się enter, co spowodowało, że wypadłem z helikoptera podczas porwania. Helikopter rozbił się o ziemię. Automatycznie po tym zdarzeniu poinformowałem porwanego, co się stało i o co chodzi. Chciałem dalej prowadzić akcję rp, a błąd mechaniki gry pominąć, tak jakby się nie wydarzył. Podbiegłem do helikoptera, fletcher napisał coś w stylu: „Nie wiem, mi się wydaje, że to failrp.” Odpisałem, żeby wsiadał i lecimy dalej. No i to zrobił wsiadł i polecieliśmy kontynuować akcję rp. Za tę sytuację dostaliśmy bana za to, że zdarzyło się failrp, ponieważ powinniśmy zakończyć akcję lub zapytać się porwanego, czy chcemy kontynuować rp. Pisałem ogólnie na czacie, co się stało, i napisałem, aby wsiadł do helikoptera, abyśmy mogli dalej prowadzić rp. Normalnie kontynuowaliśmy akcję, porwany nie sygnalizował żadnej niechęci do dalszego udziału w rp. Nie miało to też żadnego sensu w kontekście rp bo po co ktoś miałby porywać kogoś, a potem sam się zabijać, wyskakując z helikoptera podczas lotu. Nie odegraliśmy bólu po rozbiciu helikoptera, ponieważ byliśmy nastawieni na kontynuację akcji rp i pominąć te przypadkowe wypadnięcie z helikoptera, zamiast skupiać się na odegraniu rozbicia helikoptera. Skoro jednak uważacie, że powinno to zostać odegrane, to dlaczego Fletcher odegrał jedynie: „Na nogach widać duże przecieki krwi po złamanych nogach”, a potem normalnie mówił, jakby był w pełni przytomny? To jaki to ma sens, że typ nie ma pasów zapiętych, uderza o ziemię helikopterem, wypada z niego i ma tylko połamane nogi? Realistycznie, w prawdziwym życiu taka akcja zakończyłaby się bardzo brutalnie, a nawet śmiertelnie, a nie tylko złamanymi nogami. Jeśli macie zamiar karać nas za failrp, to ukarzcie też Fletchera za nieodegranie realistycznych obrażeń po uderzeniu helikoptera o ziemię. Nie wygląda to jak sprawiedliwe podejście, tylko jak faworyzowanie członka frakcji, który został porwany, który powinien dostać bana za nieodegranie realistycznych obrażeń oraz za to, że kontynuował akcję rp po upadku, mimo że nie zapytaliśmy go o zgodę, ponieważ wsiadał do helikoptera i wyglądało to jakby mu odpowiadało. Później, podczas akcji rp, udaliśmy się na tartak z fletcherem do małej szopy. SAPD miało przyjechać i zrobić wymianę za porwanego, ale do tego nie doszło. Podczas gdy pilnowaliśmy fletchera, nagle dwóch funkcjonariuszy zaczęło do nas strzelać bez żadnego słowa bez komunikatu o zerwaniu negocjacji czy czegokolwiek podobnego. Jeden z nich, Azrael, który wydał rozkaz, aby do nas strzelać, został ukarany banem. Natomiast drugi, IVIraeli, który również strzelał, nie został ukarany, ponieważ rzekomo „tylko wykonywał rozkaz”. I teraz pytam: gdzie tu sprawiedliwość? Jeśli ten argument ma sens, to ja też mogę powiedzieć, że ktoś nam kazał przeprowadzić tą całą akcję i to jego wina, że doszło do failrp więc tylko on powinien zostać ukarany za nas wszystkich. W rp nie ma czegoś takiego, że jak masz rozkaz, to jesteś niewinny. Na wszystkie zarzuty odpowiedziałem logicznie i zgodnie z tym, co wydarzyło się w grze. Uważam, że poszczególne osoby zostały potraktowane niesprawiedliwie i otrzymały tak zwaną faworę. To żenujące, że administrator wymyśla sobie jakieś śmieszne powody, które nie mają żadnego sensu.
Dowody:

1.Nagranie dotyczące strzału oby dwóch funkcjonariuszy 

2.  

Screeny z rozmowy:

1.

image.thumb.png.d57fb2f589fdc3599c939118272fb156.png

2.

image.thumb.png.26743791ccc1763abcd1ae3760ce1512.png

3.

image.thumb.png.3ac85f40c1a185a2001a1c2966b835de.png

4.

image.thumb.png.7ee2cca803c94bc19a4e6e3c6bf278a6.png

5.

image.thumb.png.2198367b67ab3d57a29af5dfb6cd7938.png

6.

image.thumb.png.685834285cedb46a41ef01203863b4b1.png

7.

image.thumb.png.25e70d38adcae7a6fe3b60ff05c2f8c5.png

8.

image.thumb.png.f4d52e141626f074fd1b30054f4c3022.png
Coś od siebie: Liczę na ukaranie poszczególnych osób, jak i administratora który w głupi sposób psuję klimat serwera przez to, że faworyzuję osoby z frakcji i jeśli będą jakieś nie jasności na wszystko odpowiem proszę pytać.

Witam,odpowiadając na sytuacje która miała miejsce z wami,zaczne od tego iż we trójke zrobiliście FRP tzn. wyskoczyłeś z helikoptera na bardzo dużej wysokości i zginąłeś,twoi koledzy „rozbili się” więc powinien być to koniec akcji.Fletcher jako jedyny odegrał że nie czuje rąk i nóg bodajże,ale jadnak coś odgrywał a Twoi koledzy w tym czasie biegali gdyby nigdy nic,Ty przybiegłeś,napisałeś pod „b” „Kliknąłem enter przypadkowo XDD”odegraliście dalej i wsiedliście do helikoptera.Gdy byliście w powietrzu napisałem do Ciebie „Wiesz że to było takie troche FRP?” I odpisałeś mi że „Co teraz mamy zrobic aby nie było że zaraz dostaniemy bany,ja odpisałem Ci że masz się dogadać ż kaleschem czy kończycie akcje czy kontynułujecie dalej,nie zrobiliście tego a dalej odgrywaliście.Pózniej wydarzyła się sytuacja z graczem Azrael który popełnił błąd i zrobił FRP,wy pisząc reporta jak dobrze pamiętam,chcieliście naskarzyć na Azraela aby dostał bana,wtedy jednakże po krótkich ustaleniach i rozmowach wraz z innymi administratorami uznaliśmy iż należy się wam tak jak w przypadku Azraela ban za FRP.Chciałbym zaznaczyć że troche was po specowałem i akurat trafiło to w najgorszym momencie bo podczas akcji z helikopterem widziałem od a do z co się działo z każdą minutą.

Edytowane przez _versality_.
Opublikowano
6 minut temu, _versality_. napisał:

Witam,odpowiadając na sytuacje która miała miejsce z wami,zaczne od tego iż we trójke zrobiliście FRP tzn. wyskoczyłeś z helikoptera na bardzo dużej wysokości i zginąłeś,twoi koledzy „rozbili się” więc powinien być to koniec akcji.Fletcher jako jedyny odegrał że nie czuje rąk i nóg bodajże,ale jadnak coś odgrywał a Twoi koledzy w tym czasie biegali gdyby nigdy nic,Ty przybiegłeś,napisałeś pod „b” „Kliknąłem enter przypadkowo XDD”odegraliście dalej i wsiedliście do helikoptera.Gdy byliście w powietrzu napisałem do Ciebie „Wiesz że to było takie troche FRP?” I odpisałeś mi że „Co teraz mamy zrobic aby nie było że zaraz dostaniemy bany,ja odpisałem Ci że masz się dogadać ż kaleschem czy kończycie akcje czy kontynułujecie dalej,nie zrobiliście tego a dalej odgrywaliście.Pózniej wydarzyła się sytuacja z graczem Azrael który popełnił błąd i zrobił FRP,wy pisząc reporta jak dobrze pamiętam,chcieliście naskarzyć na Azraela aby dostał bana,wtedy jednakże po krótkich ustaleniach i rozmowach wraz z innymi administratorami uznaliśmy iż należy się wam tak jak w przypadku Azraela ban za FRP.Chciałbym zaznaczyć że troche was po specowałem i akurat trafiło to w najgorszym momencie bo podczas akcji z helikopterem widziałem od a do z co się działo z każdą minutą.

Chciałbym wyjaśnić klika kwestii odnośnie twojej wypowiedzi:

1. Wypadek z helikoptera był niezamierzony i przypadkowy, co potwierdziłem, informując natychmiast innych graczy o sytuacji, naszym celem było kontynuowanie RP.
2. Pisałem do Fletchera, że to był błąd, ten dalej chciał odgrywać, tak wskazywało jego zachowanie, więc to robiliśmy.
3. Naszym celem nie było unikanie konsekwencji, lecz płynna kontynuacja RP, zgodnie z ustaleniami.
4. Doceniam to, że Azrael został ukarany za swój błąd, ale nie zostali ukarani wszyscy, którzy zawinili.
5. Chciałbym również podkreślić, że niezależnie od tego, czy Fletcher odegrał sytuację, jej wykonanie było niepoprawne
i nie miało to znaczenia, ponieważ nie zmieniało to faktu, że miała ona charakter FailRP.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...