Gloudy Opublikowano 2 Lutego Opublikowano 2 Lutego (edytowane) • Jeśli od odejścia minęło ponad 7 dni, dowód pobytu jest niezbędny. • Nie stosowanie się do poniższego wzoru skutkuje usunięciem wiadomości. • Nie możesz odejść z frakcji przez 30 dni od momentu napisania powrotu. ╰• WZÓR POWROTU •╯ Nick: Nick discord +tag: Powód odejścia: Powód powrotu: Ranga przed odejściem: Dowód na bycie w frakcji: Edytowane 14 Lutego przez Gloudy Cytuj
xvsx69 Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Nick:Veksuu (stary nick gooby) Nick discord +tag:Veksuu3333 [𝙈] Veksuu♡ Powód odejścia:wydalenie Powód powrotu:chcialbym powrocic do frakcji i powodzić ludzi Ranga przed odejściem:junior driver Dowód na bycie w frakcji:takie cos jedynie mam Cytuj
Gloudy Opublikowano 3 Lutego Autor Opublikowano 3 Lutego (edytowane) W dniu 3.02.2025 o 22:11, Veksuu napisał: Nick:Veksuu (stary nick gooby) Nick discord +tag:Veksuu3333 [𝙈] Veksuu♡ Powód odejścia:wydalenie Powód powrotu:chcialbym powrocic do frakcji i powodzić ludzi Ranga przed odejściem:junior driver Dowód na bycie w frakcji:takie cos jedynie mam Zgłoś się po rangę na discord. Edytowane 14 Lutego przez Gloudy Cytuj
_xxxy_ Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Nick: xxxy Nick discord +tag: xxxy _xxxy_2 Powód odejścia:brak czasu na gry miałem a teraz chce wrócisz i grać więcej na frakcji Powód powrotu:chce powrócić pograć w frakcji Ranga przed odejściem:Driver Dowód na bycie w frakcji: Cytuj
Gloudy Opublikowano 8 Lutego Autor Opublikowano 8 Lutego (edytowane) @_xxxy_Odbierz rangę na discord. Edytowane 14 Lutego przez Gloudy Cytuj
heniu123. Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Nick: heniu123 Nick discord +tag: heniu123. Powód odejścia: na własne życzenie Powód powrotu: natchnienie mnie złapało Ranga przed odejściem: driver Dowód na bycie w frakcji: Cytuj
_xxxy_ Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Nick: xxxy Nick discord +tag: xxxy _xxxy_2 Powód odejścia:brak czasu na gry miałem a teraz chce wrócisz i grać więcej na frakcji Powód powrotu:chce powrócić pograć w frakcji Ranga przed odejściem:junior driver Dowód na bycie w frakcji: Cytuj
Gloudy Opublikowano 11 Marca Autor Opublikowano 11 Marca Nick: Gloudy Nick discord +tag: gloudy._. Powód odejścia: - Powód powrotu: Po pewnym incydencie w KSF wracam. Ranga przed odejściem: CEO Dowód na bycie w frakcji: Cytuj
koksikfk Opublikowano 11 Marca Opublikowano 11 Marca Nick: stiven Nick discord +tag: @stiven Powód odejścia: Brak czasu Powód powrotu: Chęć pogrania na frakcji. Ranga przed odejściem: Driver Dowód na bycie w frakcji: Cytuj
real_wtf Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Nick:Klakson99 Nick discord +tag:real_wtf @Klakson99 Powód odejścia:Nie gram juz w mta zabardzo Powód powrotu: Powrócilem do mta i wkońcu chcailbym wyjsc z tego Drivera nieszczęsnego Ranga przed odejściem:Junior Driver Dowód na bycie w frakcji: 2 Cytuj
shi_1243_ Opublikowano 17 Marca Opublikowano 17 Marca Nick:shixyz Nick discord +tag: xyz, shi_1243_ Powód odejścia: - Powód powrotu: mam chęć ponownego pracowania w frakcji Ranga przed odejściem:Junior Driver Dowód na bycie w frakcji: pamietaja mnie Cytuj
Gloudy Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca (edytowane) 57 minut temu, shi_1243_ napisał: Nick:shixyz Nick discord +tag: xyz, shi_1243_ Powód odejścia: - Powód powrotu: mam chęć ponownego pracowania w frakcji Ranga przed odejściem:Junior Driver Dowód na bycie w frakcji: pamietaja mnie @shi_1243_ Zgłoś się po rangi na discordzie. Edytowane 17 Marca przez Gloudy Cytuj
Gloudy Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca 6 godzin temu, real_wtf napisał: Nick:Klakson99 Nick discord +tag:real_wtf @Klakson99 Powód odejścia:Nie gram juz w mta zabardzo Powód powrotu: Powrócilem do mta i wkońcu chcailbym wyjsc z tego Drivera nieszczęsnego Ranga przed odejściem:Junior Driver Dowód na bycie w frakcji: @real_wtf Zgłoś się po rangi na discordzie. Cytuj
xoow0 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Nick: .omarinio Nick discord +tag: ! omarinio / .omarinio. Powód odejścia: Przejście do innej frakcji. Powód powrotu: Nie mam co robić na serwerze a tak to sobie posiedzę na duty Ranga przed odejściem: Doświadczony Kierowca Dowód na bycie w frakcji: Cytuj
kuba_rak_76745 Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca Nick:bobiperu Nick discord +tag: kuba_rak_76745( verschwitzt55) Powód odejścia: brak lidera Powód powrotu: chciałbym wrócić na stare śmieci Ranga przed odejściem:Driver Dowód na bycie w frakcji: ( tutaj dc jest inny bo na tamtym mam bana a jak byłem w satc to nie miałem jescze bana na dc) dodam jescze że chchiałbym wrócić na rangę driver ponieważ podczas mojego odejścia frakcja była zawieszona Cytuj
wdowiaak Opublikowano 18 Marca Opublikowano 18 Marca (edytowane) @kuba_rak_76745Odbierz rangi na discordzie. Edytowane 18 Marca przez wdowiaak Cytuj
HaYlL Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Nick: ~HaYlL (Stary nick Abyss) Nick discord: hayll_1224 Powód odejścia: - Powód powrotu: Myśle że fajnie by było wrócić bo nudy na serwerze Ranga przed odejściem: Junior Driver Dowód na bycie w frakcji: Cytuj
mateks21 Opublikowano 23 Marca Opublikowano 23 Marca Nick: Mat3ks Nick discord +tag: Mat3ks Mateks21 Powód odejścia: nie chce mi sie juz wchodzic na duty Powód powrotu: mam chęć ponownego pracowania w frakcji Ranga przed odejściem:Junior Driver Dowód na bycie w frakcji: Cytuj
Gloudy Opublikowano 23 Marca Autor Opublikowano 23 Marca 1 minutę temu, mateks21 napisał: Nick: Mat3ks Nick discord +tag: Mat3ks Mateks21 Powód odejścia: nie chce mi sie juz wchodzic na duty Powód powrotu: mam chęć ponownego pracowania w frakcji Ranga przed odejściem:Junior Driver Dowód na bycie w frakcji: Odbierz rangi na discord. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi