Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

BAN Azrael prośba o zdjęcie kary, ukarany przez januszpopo versality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Azrael
UID:17395
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): BAN
Powód kary: frp // versality
Nick członka administracji nadającego karę: januszpopo
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): versality
Data nadania kary: 31.01.2025
Data zakończenia kary:.03.02.2025
Wyjaśnienie: Odegrałem zgodnie rp akcja nie powinna zostać kontyunowana z powodu wcześniejszego FRP porywaczy na który mam dowód cała sprawę chce też powiedzieć że wszystko było ustalone i przymknełem oko na te frp jednakże zgłoszenie mnie przez nich to jest szczyt bezczelności
Coś od siebie: no licze na un bana bo jednak cały weekend zmarnowany będzie a bym se pograł wsm to życzę jeszcze miłego dnia wszystkim 
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): N/A

• Lubię to 1
Opublikowano

Witam,z racji iż popełniłeś błąd podczas akcji rp tzn. "wjechałeś" i rozstrzelałeś porywaczy którzy mieli na celowniku twoich dwóch funkcjonariuszy nic nie mówiąc że zrywasz negocjacje ani nic innego zrobiłeś FRP,pozostali uczestniczy zostali tak samo ukarani za FRP które popełnili podczas akcji z helikopterem.Apelacja odrzucona

Apelacja_odrzucona.webp

• Dodaj nową pozycję...