Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[MUTE] maksoksonek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez M0nstero.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Cytat

Nick na serwerze: maksoksonek
UID: 14506
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): mute
Powód kary: BK w strone gracza
Nick członka administracji nadającego karę: m0nstero
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): brak
Data nadania kary: 01.02.2025
Data zakończenia kary: 02.02.2025
Wyjaśnienie: 

Zwracam się z prośbą o zdjęcie skargi zgłoszonej przeciwko mnie. Moja wypowiedź miała charakter żartobliwy i nie miała na celu obrażenia kogokolwiek. Warto jednak zauważyć, że gracz, który wnosi skargę, regularnie obraża innych w sposób niemal podobny(bedac np. na służbie), co na co dzień jest traktowane jako standardowe zachowanie. Tymczasem moja lekko ironiczna wypowiedź została potraktowana surowo, skutkując nmute. Dodam, że obywatel ten prowadząc pojazd zaczął mnie taranować autem, z wysokim zawieszeniem (terenowym), nie majac przewagi, uzyłem odpowiednich słow, ponieważ sytuacja tego wymagała. Tak samo jak xklarfi, czuje sie poszkodowany.

Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub wyjaśnienia]  Myślę, że ranga, która mnie ukarała, posiada ss z calej sytuacji, jesli nie, moge podeslac wymianę zdań, ktora padła w strone xklarfiego.
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): xonmax_pp

Cytat

Edytowane przez maksoksonek
  • maksoksonek zmienił(a) tytuł na [MUTE] maksoksonek prośba o zdjęcie kary, ukarany przez M0nstero.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...