Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżającego: zegarmistrz
Nick oskarżonego: drtxyu_comback
Powód skargi: Zachowanie się jak zwykła faja, oszustwo.
Data i godzina zdarzenia: 17:40
Opis całej sytuacji: Hejcia jestem zegarek i nie piszę skarg na codzień. Ostatnia moja skarga miała miejsce X miesięcy temu ponieważ była turbo zuchwała (tak jak ta aktualna). Gracz "drtxyu_comback" nabił mnie w przysłowiowego balona. Z graczem "mlodyhankus" pykaliśmy w kostki o dosyć spore sumy gotówki czysto dla zabawy, nagle zjawił się w.w oskarżony. Wygrał on ze mną pierwszą bitwę o 100 tysięcy (ss)image.png.1ceffff30f37416f33750851b619aa03.png Uczciwie wygrał? Uczciwie przekazałem. Proste? Proste... jednak nie dla każdego. Gdy wygrał z jego ust padło *cytuję* (clip mam ale bez przesadyxdd)) "z zegarka 100k wycisnąłem". Po tych słowach zaproponowałem grę o pół miliona, na takową się zgodził (widząc moje wcześniejsze gry z hankusem, ponczkiem gdzie nikt nikogo nie robił w przysłowiowego chuja, każdy był wypłacalny, rentowny) (VIDEO). Faktycznie, po dłuzszej "dyskusji(?)" oddał całość, hehehehe nic z tych rzeczy, oddał 400k po czym zaczął mówić " ale hej, ty masz przecież tyle fur, ty masz (...)" i żeby nie było, ja mu kilkukrotnie próbowałem wpoić iż nie chodzi o serwerową walutę a o zwykłą przyzwoitość (SS)

Wnoszę o bana dla owego szkodnika, niech sowicie odpocznie.
 image.png.0fd0d4d3fbc5a6fb9200b4d250c88d97.pngimage.png.cedd2bbe5e125f5269be49bd0d31b29b.png
Dowód: [Linki do zdjęć, nagrań lub innych materiałów, które potwierdzają sytuację]  Wyżej
Dowód poinformowania oskarżonego (Screen): [Link lub zrzut ekranu potwierdzający poinformowanie oskarżonego]  image.png.05b9f63c67b153b85ffdd1a98a0c6c2f.png

Opublikowano

Witam z racji iż zostałem oskarżony wygrałem z zegarkiem CF o 100k dał mi dał zrobiłem z jego kolegą bitwę o 100k którą przegrałem i 100k zostało przekazane. Potem gracz zegarmistrz zaproponował mi bitwę o 500k na którą przystałem, chciałem odjechać po czym podjechać  i oddać jego wygrane pieniądze lecz pan zegarmistrz zaczął  mi prawić  morały na PM oraz na VC ja chciałem tego wysłuchać po czym oddać mu jego zarobione pieniądze, i myślałem że graliśmy o 400k  bo zapomniałem że była to suma 500 i przelałem jego zarobione pieniądze lecz zle go zrozumiałem bo pisał o mnie o jeszcze 100k myślałem że chodzi o jego 1 bitwę którą przegrał  więc nie chciałem tego oddać teraz po przeanalizowaniu   skargi dowiedziałem się że graliśmy o 500k. Dodając nie było napisania z mojej strony  " ale hej, ty masz przecież tyle fur, ty masz . Dziękuje za uwagę a ciebie zegar przepraszam za zrobienie cię w ''chuja'' tak jak ty to napisałeś lecz doszło do nieporozumienia pomiędzy nami. Miłego wieczorku. Podpis:drtxyu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...