Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

(BAN) Omarinio prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Blancii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Omarinio
UID: 13316
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): BAN
Powód kary: Obraza administracji 
Nick członka administracji nadającego karę: @blancii
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak

Data nadania kary: 2025-01-27 23:49:45
Data zakończenia kary: PERM
Wyjaśnienie: Więc tak, będę szczery od początku, bo jest to ważne. Miałem 20 FPS i wjechałem w frakcję, i się nie zatrzymałem, nie przeprosiłem, wiem, że źle postąpiłem i więcej taka sytuacja się nie powtórzy. Druga sprawa – na Twitterze też trochę przegiąłem z tym, że napisałem: "ty kur... jeb...". Poniosło mnie. Myślałem, że będzie to mut, a dostałem bana. Nie chcę kończyć gry na serwerze takim banem. Jest to mój pierwszy perm i ostatni, bo obiecuję, że już czegoś takiego nie zrobię i nie powtórzy się taka sytuacja. Nie chciałbym kończyć kariery w taki sposób na serwerze. Jest to mój pierwszy perm i chciałbym dostać szansę ostatnią. Proszę tylko o to. Dziękuję.
Coś od siebie: Obiecuję zmianę zachowania swojego dodatkowo nie będzie takiej sytuacji 
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): -

• Lubię to 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...