Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Blokada dm prośba o zdjęcie kary ukarany przez koper21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: [Twój nick]  _Xxxy_

UID: [Twój UID z serwera]  18523

Typ kary  blokada dm

otrzymanej kary]  

Powód kary: [Powód podany przy nadaniu kary]  złamanie regulaminu dm

Nick członka administracji nadającego karę: [Nick administratora, który nałożył karę]  koper21

Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): [Nick, jeśli dotyczy]  

Data nadania kary: [Data, kiedy kara została nałożona]  27.01.2025

Data zakończenia kary: [Data planowanego zakończenia kary, jeśli dotyczy]  32.01.2025

Wyjaśnienie: [Twoje wyjaśnienie dotyczące zdarzenia, które doprowadziło do kary]  wiec wiem że złamałem regulamin dm przyznaje się się do tego będę szczery dostałem. Info że swat dm i jadę dm rzeczy kupiłem pełno za duża kwotę i zajechałem nie miałem stylu chodzenia dałem styl i nagle 3 wyskoczyło i zabilo po czym logłem bo miałem eq za drugie i wołem loga dać sorry za to nie powtórzy się to już 

Coś od siebie: [Opcjonalne uwagi lub wyjaśnienia]  mam nadzieję że koper21 dobrze sprawdzisz i dasz ub na dm  dzięki z góry 

Edytowane przez _xxxy_
  • _xxxy_ zmienił(a) tytuł na Blokada dm prośba o zdjęcie kary ukarany przez koper21
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...