Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na supporta versality

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: Veksuu
Nick osoby oskarżonej: versality
Powód napisania skargi: Nie prawidłowe nadanie kary bdm.
Godzina zdarzenia: 21:44 Data zdarzenia: 26.01.2024
Opis sytuacji: Krótko mówiąc, zostałem posądzony o nabicie punktów w logach było, że dwa razy zabiłem versalitiego tylko to jest czysty błąd w logach, ponieważ jak się do kogoś strzela nie ma możliwości nabić dwa punkty. naraz, ponieważ jest blokada i maksymalnie jeden punkt się odejmuję
Dowody: Logi które pokażą że takie coś zaszło oraz dowód w postaci na którym jest pokazane że jest nie możliwe nabicie dwóch punktów  https://streamable.com/m1eaha
Coś od siebie: Proszę o ukaranie supporta oraz zdjęcie mojej kary ponieważ nic nie zrobiłem co by podlegało karze serwerowej.

Edytowane przez Veksuu
Opublikowano

Blokada nabijania punktów na DM działa na tej zasadzie, że osoba która nabiła BW innemu graczu, nie ma możliwości nabić po raz kolejny punktów podczas gdy osoba jest nieprzytomna. Sytuacja wygląda inaczej z perspektywy osoby postronnej, która może to zrobić, dlatego też kara została nałożona prawidłowo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...