Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Block DM prośba o zdjęcie kary [versallityy]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick na serwerze: Batmon
UID: 20808
Typ kary (ZPJ/BAN/MUTE/BLOKADA DM/BAN DC): Blokada DM
Powód kary: Złamanie regulaminu DM//R4DIX
Nick członka administracji nadającego kary: @_versality_.
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): versallityy
Data nadania kary:   26.01.2025 godzina 1:05
Data zakończenia kary: 25.02.2025 godzina 1:05 
Wyjaśnienie: Chciałbym serdecznie przeprosić za moje działanie, które doprowadziło do nałożenia bana na moim koncie. Zdaję sobie sprawę, że to, co zrobiłem, było niewłaściwe, i chciałbym wyjaśnić, że absolutnie nie miałem złych intencji. Moje zachowanie było wynikiem chwilowego błędu, który nie był zamierzony Nie chciałem nikogo urazić ani naruszyć zasad obowiązujących na serwerze. Czasami emocje biorą górę, ale zdaję sobie sprawę, że to nie jest usprawiedliwienie dla mojego zachowania. Bardzo zależy mi na uczestniczeniu w życiu serwera w sposób pozytywny i zgodny z jego regulaminem. Obiecuję, że dołożę wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca w przyszłości. Raz jeszcze przepraszam za swoje zachowanie i liczę na wyrozumiałość.
Coś od siebie: bardzo przepraszam więcej się to nie powtórzy 
ID Discord (w przypadku apelacji od bana na Discordzie OutMTA): [Podaj swój ID Discord]  

• Lubię to 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...