Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

[BAN] <Blatpek, PanWanilka> prośba o zdjęcie kary, ukarany przez Armix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick na serwerze: Blatpek, PanWanilka
UID: 22701, 13485 ( Jesli sie nie myle )
Typ kary ): BAN
Powód kary: Działanie na szkodę serwera. BMA
Nick członka administracji nadającego karę: @Armix
Nick członka administracji, który został podany w powodzie (jeśli nie dotyczy, wpisz „Brak”): Brak
Data nadania kary: 02.11.2024
Data zakończenia kary: Nigdy.
Wyjaśnienie: No to tak, zaczęło się to wszystko w styczniu 2024. Gdy byłem we frakcji Emergency Road Assistance, otrzymałem blacklistę Komisji Spraw Frakcji, lekko się zdenerwowałem, "założyłem" swój serwer, który nawet nie wystartował. Był tam discord Komisji Frakcyjnej skopiowany w części z OutMTA. Żałuję tego czynu, ówczesnym liderem KSF był @legendarymanv8. Otrzymałem wtedy BL BMA KSF. W sierpniu założyłem MultiKonto, gdzie dołączyłem do frakcji S.A Police Department. Pobyłem z miesiąc, odszedłem, po powrocie w październiku wróciłem i odwaliło mi, gdyż poszedłem na mechanika doherty, gdzie rozstrzeliłem dwie losowe osoby... Ówczesnym liderem PD był @noobcio Po tym czasie cisza, nie pisałem żadnych apelacji ani nie udzielałem się na forum OutMTA, wolałem odpocząć, przemyśleć wszystko oraz po tym czasie napisać apelację, mimo iż jest ona Bez Możliwości Apelacji.
Coś od siebie: Bardzo zależy mi na odbanowaniu na tym serwerze, ponieważ lubiłem spędzać na nim czas, mimo tego co zrobiłem w postaci multikonta aby uniknąć kary, chciałbym wrócić. Może kiedyś też udałoby się apelować od BL KSF, jednakże teraz myślę o apelowaniu od permbana. Bardzo żałuję moich czynów, minęło trochę czasu i mam nadzieję, że dacie mi jeszcze szansę, więcej takie rzeczy się nie powtórzą, wszystko przemyślałem, zgodzę się na wszelkie warunki.
ID Discord:

Edytowane przez vanyl9
Opublikowano (edytowane)

@vanyl9 Witaj Drogi Graczu, kara jest BMA (Bez możliwości apelacji)

Zostało to nałożone przez Twoje zachowanie, międzyinnymi: odwalanie, kopiowanie dc KSF, udostępnianie szablonu dc OutMTA, omijanie banów na innych serialach i innych kontach, przykładem na to jest konto Blatpek na którym jak gdyby nigdy nic prowadziłeś sobie rozgrywkę i dodatkowo byłeś we frakcji SAPD. Takie zachowanie jest po prostu niedopuszczalne, mogłeś się przyznać do wszystkiego, to kara by była mniejsza, a tak to tymi kontami całkowicie zabrałeś sobie szansę na UB.

Na tą chwilę nie ma żadnych szans na UB, ponieważ skala tego, jak bardzo zaszkodziłeś serwerowi, jest bardzo duża. Jeszcze bardziej zaszkodziłeś sobie przez tą ostatnią akcję z szablonem (bodajże w listopadzie)

Przemyśl jeszcze raz dobrze swoje zachowanie, i apeluj się od kary w przyszłości.

Edytowane przez Armix
  • Lubię to 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...