Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na supporta versalityy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: szymeek
Nick osoby oskarżonej: versalityy
Powód napisania skargi: Użycie komendy /tt po wysłaniu reporta (mimo że go nie prosiłem o tepnięcie się do mnie) oraz prawdopodobna faworyzacja kolegi z frakcji.
Godzina zdarzenia: 1:20 w nocy.
Data zdarzenia: 23.01.2025
Opis sytuacji: W.w supporter tepnął się do mnie po reporcie w momencie gdy go o to nie poprosiłem i sobie za razem tego nie życzyłem (treść reporta macie w logach zapewne). Dodatkowo nie zareagował na tekst napisany przez gracza w stronę mojej osoby na czacie X, czyżby faworyzuje kolegę z frakcji? Tego nie wiem, obronił się argumentem że nie miało to celu prowokacji a miało być żartem (który według mnie nie był śmieszny i sprawiał wrażenie próby prowokacji mojej osoby do próby zwyzywania go pod ryzykiem otrzymania kary).
Dowody: https://imgur.com/a/ABVlxjp
Coś od siebie: Polecam ukarać, xtert powiedział abym napisał skargę o tp ale przy okazji dopiszę o to może też to będzie wzięte pod uwagę w dalszej jego karierze. Pozdrawiam serdecznie miłej nocy/miłego dnia.

Edytowane przez szymeek.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...