Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Zmiany naprawić zmienić nie wiem hitboxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UID:18523

Dlaczego mamy ją wprowadzić?: dlatego że ktoś się stara żebyś zabić kogoś ćwiczy a hitboxy są tak zjeban@ jak by dać typowi który nie widzi nic i ma strzelić z butelkę jest źle chłop biega dostaje odemnie magazynek po body i głowie i nic nie pada ogólnie jak trafia się głowę to cofa głowę do tyłu i gdy strzelamy to cofa głowę a dalej biegamy poprostu hitboxy top 👌 

Dokładny opis propozycji: no żeby naprawić lub zmienić coś żeby to się polepszyło bo nie mówię tylko ja o tym dużo graczy się skarży na hitboxy outa nie da się grać na dm jeśli wywalasz magazynek w typa a ona nie pada xtert dał wtedy clipa gdzie hitboxy zostały poprawione i tam dla testu stali w miejscu w miejscu z bliska są dobre i wtedy były lepsze ale teraz jest znowu Meksyk 

Co by wniosło to do rozgrywki no napewno lepszą grę na dm i więcej osób może by się strzelało a nie ten dm nie żyje robią org crime wchodzą na dm na 10 minut i tyle już są po za dm i mnie osób by się wkurzało może na to 

• 3 tygodnie później...