Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Skarga na Moderator zac0l.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick z serwera: xKlarFi
Nick osoby oskarżonej: zac0l
Powód napisania skargi: Kick za nic
Godzina zdarzenia: 20.00
Data zdarzenia: 22.01.2025
Opis sytuacji A więc tak kalesch suszył na doherty i powoli zbliżał się z bronią i powiedziałem żeby schował to on po 3 sekundach zminimalizował grę, i potem przy więzieniu włączył duty adm i dał kicka
Dowody: Moge podesłać na DC bo na nagraniu są sprawy frakcji
Coś od siebie: Liczę na ukaranie 

Edytowane przez .xkf_
  • Haha 2
  • Co? 2
  • .xkf_ zmienił(a) tytuł na Skarga na Moderator zac0l.
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że w tym co napisałeś ciężko cokolwiek rozczytać, bo napisałeś co się działo zanim podszedłem i co zrobilem  zanim dostałeś IMO słusznego kicka. xD
Po 1. Nie zbliżyłem się powoli z bronią, a podszedlem z nią na ALT zdecydowanie.

Po 2. Po tym, jak podszedłem od razu zminimalizowałem grę i po chwili usłyszałem, że mam schować broń.

Po 3. W momencie gdy to uslyszałem wróciłem do gry i scrolowałem myszką, żeby ową czynność wykonać.

Po 4. W momencie, gdy przy scrolowaniu miałem już (łapkę)  dostałem tasera.

A teraz chwila na tłumaczenie dla ciebie, bo najwyraźniej nie byłeś tego w stanie pojąć w momencie, gdy pisałem/mówiłem ci to ja, czy inni czlonkowie administracji w grze.:

Powrót do gry zajmuje chwile, zanim będę mógł wykonać w niej jakąś czynność, ale ty byłeś strasznie niecierpliwy i widocznie za wszelką cenę chciałeś pokazać koledze z frakcji, że jesteś sigma (nie jesteś) i mnie wsadzisz do jaila. Z tego co tam mówisz to masz klipa z sytuacji, w której to ty popełniłaś błąd, więc czekamy na decyzje :D

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, zac0l napisał:

Zacznijmy od tego, że w tym co napisałeś ciężko cokolwiek rozczytać, bo napisałeś co się działo zanim podszedłem i co zrobilem  zanim dostałeś IMO słusznego kicka. xD
Po 1. Nie zbliżyłem się powoli z bronią, a podszedlem z nią na ALT zdecydowanie.

Po 2. Po tym, jak podszedłem od razu zminimalizowałem grę i po chwili usłyszałem, że mam schować broń.

Po 3. W momencie gdy to uslyszałem wróciłem do gry i scrolowałem myszką, żeby ową czynność wykonać.

Po 4. W momencie, gdy przy scrolowaniu miałem już (łapkę)  dostałem tasera.

A teraz chwila na tłumaczenie dla ciebie, bo najwyraźniej nie byłeś tego w stanie pojąć w momencie, gdy pisałem/mówiłem ci to ja, czy inni czlonkowie administracji w grze.:

Powrót do gry zajmuje chwile, zanim będę mógł wykonać w niej jakąś czynność, ale ty byłeś strasznie niecierpliwy i widocznie za wszelką cenę chciałeś pokazać koledze z frakcji, że jesteś sigma (nie jesteś) i mnie wsadzisz do jaila. Z tego co tam mówisz to masz klipa z sytuacji, w której to ty popełniłaś błąd, więc czekamy na decyzje 😄

Wypowiem się na ten temant, suszyłem sobie na doherty i widzę razem z xKlarFi'm jak ty podchodziłeś na owym "ALT" do nas z bronią, xKlarFi wycelował w ciebie z tasera i kazał ci ją schować, po 3 sekundach zminimalizowałeś grę zamiast natychmiast schować broń, dodam również że nie zachowałeś kultury wobec nas będąc na duty administracyjnym a powinieneś, po jakimś czasie (chyba jak odjechaliście z doherty) zszedłeś z duty i potem powiedziałeś "dobra wsadź mnie do jaila" pojechał z tobą na jaila i to ty wykorzystałeś swoją rangę aby ominąć odsiadki w więzieniu poprzez kicknięcie funkcjonariusza, poza tym chcę ci powiedzieć, że istnieje takie coś jak Skargi & Pochwały - OutMTA

• Lubię to 1
Opublikowano

Mhhhm, a wiesz, czym jest opóźnienie/ping? Bo pewnie wydaje ci się, że w momencie jak zminimalizuje gre to odrazu widzisz ikone xDD. Powiedziałem, żeby wsadził mnie do jaila, to sprawę rozwiążę inaczej, ale już się przekonałem, że zarówno czytanie jak i słuchanie ze zrozumieniem nie idzie wam za dobrze, więc nie mam pretensji hah. A wracając do tego, że zminimalizowałem grę, to odpowiem na to tym, że nie wszystko kręci sie w okół was i jak najbardziej miałem prawo do sprawdzenia w tamtej chwili discorda izminimalizowania gry xd.  Poza tym, to skarga nie dotyczy ciebie, nie jesteś jej autorem etc, a jedyne co robiłeś w momencie, który opisal autor to suszyłeś, więc wypowiadać się nie powinieneś, bo to twoj kolega kicka dostał.

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, zac0l napisał:

Mhhhm, a wiesz, czym jest opóźnienie/ping? Bo pewnie wydaje ci się, że w momencie jak zminimalizuje gre to odrazu widzisz ikone xDD. Powiedziałem, żeby wsadził mnie do jaila, to sprawę rozwiążę inaczej, ale już się przekonałem, że zarówno czytanie jak i słuchanie ze zrozumieniem nie idzie wam za dobrze, więc nie mam pretensji hah. A wracając do tego, że zminimalizowałem grę, to odpowiem na to tym, że nie wszystko kręci sie w okół was i jak najbardziej miałem prawo do sprawdzenia w tamtej chwili discorda izminimalizowania gry xd.  Poza tym, to skarga nie dotyczy ciebie, nie jesteś jej autorem etc, a jedyne co robiłeś w momencie, który opisal autor to suszyłeś, więc wypowiadać się nie powinieneś, bo to twoj kolega kicka dostał.

Spoko, mam clipa z całej sytuacji jeżeli Maarianek lub ktoś chce zobaczyć pisać dc do mnie

• Lubię to 1
Opublikowano
45 minut temu, zac0l napisał:

Mhhhm, a wiesz, czym jest opóźnienie/ping? Bo pewnie wydaje ci się, że w momencie jak zminimalizuje gre to odrazu widzisz ikone xDD. 

Odpowiadając na to nawet gdy masz 100/200/300 pingu i zminimalizujesz gre to znaczek się od razu wyświetla (Testowane).

47 minut temu, zac0l napisał:

Poza tym, to skarga nie dotyczy ciebie, nie jesteś jej autorem etc, a jedyne co robiłeś w momencie, który opisal autor to suszyłeś, więc wypowiadać się nie powinieneś, bo to twoj kolega kicka dostał.

Posiadam owe dowody na całą sytuację, więc się wypowiadam dodam też również, że wszystko co ty napisałeś jest na odwrót niż na nagraniu

46 minut temu, zac0l napisał:

To weź mi pokaż, bo albo mam alzheimera, albo jakieś zaburzenie i z mojej perspektywy sytuacja wyglądała inaczej  ;D

Najwidoczniej masz alzheimera bądź też zaburzenia tak jak ty piszesz

• Dziękuje 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...