Skocz do zawartości
Aby w pełni korzystać z forum musisz zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj. Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz ticketa na naszym discordzie.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Marcin122

Oskarżona organizacja: NNZ0D

Data zdarzenia: 21.01.2025

Opis sytuacji: Chlop latal z dziewczynami/chlopakami nie wiem z black squad i strzelai do mnie po tym jak mnie zabili kilka razy to stali i czekali na mnie na dachu domku i jak ucieklem to jeden mnie zabil i zaraz drugi zaczal strzelac do mnie jak juz nie zylem 

Dowód (SS/nagranie):

IMG_3801.jpg.url

• Haha 2
Opublikowano

Ale Marcin jeśli byłeś w domku i siedziałeś tam to my mamy prawo czekać na ciebie przed domkiem np postrzelać się czy coś a to że nie umiesz nie moja wina i chowales się do domku co chwilę i nawet raz adm mówiła że nie ma czegoś takiego jak nabijanie punktów nie ma czegoś takiego i nie uciekales Marcin wyszedłeś z domku i pisałeś z nami że zabij mnie czy coś w tym stylu wiec zabijaliśmy cię i stałeś dalej j prowadziłeś z nami rozmowę zanim sobie odejść miałeś bw a na bw zabić cie nie możemy a ty to tak na siłę robiłeś stałeś z nami i do nas pisałeś jak byś na siłę chciał żebyś my coś zrobili żebyś tylko się sprzedał na nas w gierce i od tego ci stanie czy co bo nie rozumiem tego trochę pod koniec Marcin wsiadles do auta i zaczęleś uciekać i zaczęliśmy strzelać po aucie bo jest to dm i mamy do tego prawo że chyba ty masz jakiś swój regulamin i gdy strzelaliśmy ci w. Auto one wybuchło nie było to planowane i gdy staliśmy na stacji gadaliśmy to zaczęleś strzelać znowu po czym wbiegles w uliczke i zabiliśmy cię w 3 i gdy strzelamy do ciebie w 3 idzie z 100 ileś naboji i może ktoś cię nabił czy to ja czy to Black squad ale nie ma czegoś takiego jak nabijanie punktów i wracając do początku dlaczego nie odjechałes tylko stałes z nami przez 5 minut j pisałeś do nas na pod t zabił cię ktoś i odrazu daliśmy reanimuje gracza i potem stałeś minęło ci bw i zabiliśmy cię znowu i było tak z 4 razy stary na siłę próbowałeś zrobić clipa że niby coś łamiemy jakiś punkt regulaminu moim zdaniem nie złamaliśmy nic chłopaki z Black squad mogą powiedzieć to samo Marcin bw trwa chyba 60 sekund z tego co pamiętam mogłeś uciec na piechotę przed dm czy to do domu nie robiłeś tego stałeś wiec cię zabijaliśmy dlatego że mamy do tego prawo bo jest to dm i ja z chłopaki też potem się strzelałem więc nie wiem co problem Marcinku 

• Lubię to 1
Opublikowano
41 minut temu, _xxxy_ napisał:

Dowód ma mocny na siłę stał i nagrywał clipy żebyś my wpadli a nic nie zrobiliśmy takiego  zdjęcie które nie działa 👌

• Lubię to 1
Opublikowano
Teraz, _xxxy_ napisał:

Dowód ma mocny na siłę stał i nagrywał clipy żebyś my wpadli a nic nie zrobiliśmy takiego  zdjęcie które nie działa 👌

Po za tym gdy  zaczęliśmy strzelać do ciebie bo  strzelałeś do nas i strzelaliśmy w 3 może raz mógł ktoś cię nabić przypadkiem a ty płaczesz i nie ma czegoś takiego jak nabijanie nie. Raz się mówiło o tym już do adm bo dużo skarg było że nabił mnie nabił 

• Lubię to 1
Opublikowano
Teraz, _xxxy_ napisał:

Po za tym gdy  zaczęliśmy strzelać do ciebie bo  strzelałeś do nas i strzelaliśmy w 3 może raz mógł ktoś cię nabić przypadkiem a ty płaczesz i nie ma czegoś takiego jak nabijanie nie. Raz się mówiło o tym już do adm bo dużo skarg było że nabił mnie nabił 

Ale strzelaliśmy w 3 a nie ja sam wiec stary 3 bronie hk celowo gdy by ktoś cię nabił że leżysz podchodzi do ciebie i strzela ci we głowę z bliska To jeszcze rozumiem a ty byłeś uliczka a my stacja i strzały były wszędzie 

• Lubię to 1